Maja i Emil novi par Zadruge
šokantno

14 Septembra, 2022 15:00

Novi SKANDAL trese Belu kuću: Maja Marinković i Emil Kamenov u šemi, oglasila se njegova supruga

Maja i Emil novi par Zadruge – oglasila se i njegova nevenčana supruga

U petak veče započela je sa emitovanjem nova sezona rijaliti programa „Zadruga“. 58 učesnika uselilo se u Belu kuću, a među prvima su ušli, Maja Marinković, kraljica rijalitija kako samu sebe naziva i Emil Kamenov, bugarski glumac. Da varnice među njima dvoma postoje, dalo se primetiti još u studiju, a kako dani prolaze ovo dvoje zadrugara postaju sve prisniji.

Pročitajte: Na pomolu nova prevara – Maja i Emil novi par Zadruge, Bugarin izgubio glavu za Takijevom ćerkom

Maja i Emil novi par Zadruge

Foto: Youtube printscreen

Marinkovićeva je tokom jučerašnjeg dana pričala sa Drvetom mudrosti i po prvi put otkrila svoje simpatije prema svom oženjenom cimeru:

– Neke priče su mi interesantne, ali da je meni neko privukao pažnju… Ne znam koga da izdvojim. Sanja Grujić, Kristijan, Miljan i drugar iz Bugarske, Emil – priznala je Maja u Rajskom vrtu i progovorila o njihovom odnosu.

– Meni je baš simpatičan i kulturan momak, ne postoje simpatije. Mi smo pričali da li je oženjen, pa sam došla do saznanja da nije crkveno… Inače je super momak, ima super energiju – poručila je Marinkovićeva.

Pročitajte: Peca je davna prošlost – Maja Marinković se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice pršte (foto)

Maja i Emil novi par Zadruge

Foto: Youtube printscreen

Maja i Emil novi par Zadruge, o ovome bruje svi domaći mediji a oglasila se i Emilova žena, Iveta Talazova, sa kojom ima dete. Bugarka kipti od besa jer ne može da veruje šta joj je nevenčani suprug uradio samo nekoliko dana po ulasku na velelepnom imanju u Šimanovcima:

– Kako da komentarišem poljubac? Toliko je ljudi u kući, u jednom trenutku će svi početi da se ljube, to je sve normalno. Ko je Maja Marinković?! Je l’ ona neka zvezda poznata? Ona je meni jedino poznata po tome što ima intimne odnose u „Zadruzi“ sa oženjenim muškarcima – kazala je supruga Emila Kamenova i dodala:

Pročitajte: Taki izneo jezive detalje iz veze Filipa i Maje! A evo šta kaže Maja o pomirenju Filipa i Dalile!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by emilkamenovbg (@emilkamenovbg9)


– Čitala sam da je Majin otac rekao da Emil očigledno nema intimne odnose sa svojom ženom, pa zato juri njegovu ćerku Maju, da ih sa njom ima. Ako je za nju to okej, ako joj je cilj da uđe u kuću da ima intiman odnos sa oženjenim muškarcem, da rasturi još jedan brak, to je njena stvar. Koliko znam, Emil je tamo ušao sa drugim ciljem. Za mene nije ispravno njeno ponašanje – zaključila je Iveta za „Pink“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube Printscreen