Star

August 29, 2020 14:00

By

Maja ima TAJNI PLAN! Janjuš NE SLUTI šta mu se SPREMA!

Maja Marinković i dalje pati za Janjušem, iako mnogi tvrde da se njih dvoje još uvek viđaju. A dok je Janjuš kod žene, Maja ne očajava! Ne pada joj na pamet da plače, pa svako veče izlazi u provod, a vrele dane provodi na kupanju, gde je i zatekao  paparaco magazina STAR.

Maja se izjadala Bori

Ona je na bazenu bila sa Borom Santanom koji je nedavno raskinuo sa Milicom Kemez, pa su sada on i Maja tandem za provod, ali i da se jedno drugom jadaju! Maja je iskoristila prilku da se požali Bori, pa mu je do detalja ispričala šta se sve desilo između nje i bivšeg košarkaša i zbog čega i dalje pati.

„Bora je strpljivo slušao Maju, video je da nije vesela iako se trudila da sakrije tugu. Mic po mic, ušli su u priču pa mu se Maja otvorila kao knjiga. Bora je pitao da li se zaista nadala u budućnost sa Janjušem, a Maju mu je odgovorila da jeste i da zato i pati. Objasnila mu je da je ona svesna svega i da joj je jasno da zaslužuje bolje, ali da je ljubav koju oseća prema Janjušu jača od svega i da zato ne može da ga se odrekne”, priča izvor za STAR. Ipak, ako je suditi po slikama, Maja i Bora su se odlično zabavili na bazenu gde su uspeli da zaborave svoje ljubavne muke.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR