Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
Star

28 Jula, 2021 18:00

Drama u bolnici! Maja Marinković ABORTIRALA Janjuševu bebu!

Nije prošlo ni dve nedelje kako su Maja i Janjuš zaratili na krv i nož, a život im se već okrenuo naglavačke. Čim je posumnjala da je u drugom stanju, Maja je posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu u kojoj je posle zakazala abortus. Iako se prvo premišljala šta da radi, na kraju je ipak morala da prelomi.

Maja Marinković abortirala!

Maja se u rijalitiju nije pazila, tako da ta trudnoća nije došla iznenada. Međutim nije ni sanjala da će po izlasku njena turbolentna veza sa Janjušem da bude okončana. Sve to uticalo je da Maja upadne u depresiju, zbog čega se krila od svih u svom stanu, čak i od oca Takija. Kada je videla da će sa Janjuševom bebom samo da ima probleme, odlučila je da ode na jednu privatnu kliniku i da uradi abortus. Međutim, posle intervencije Maja je počela da krvari, mnogo krvi je izgubila, pa je bila borba da sačuvaju njen život – objašnjava za Star izvor blizak Maji i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Prava drama se odvijala u bolnici, a lekari su tada morali da pozovu Majinog tatu da ga obaveste o njenom zdravstvenom stanju. Taki je bio u šoku, odmah je doleteo, mnogo je plakao i bilo mu je krivo što je sve tako ispalo. Život joj je visio o koncu, a Taki nikada ne bi prelažio da je izgubio ćerku jedinicu. Bio je sve vreme uz nju dok je nisu pustili iz bolnice. Od tada je kod njega kući jer on brine o njoj dok malo ne ojača. Kako smo još saznali, Janjuš nije imao pojma šta se Maji dešava, pa je u svake noći izlazio po splavovima dok je ona prolazila pravu dramu. Tek kad je saznao, on je pao u očaj i probao je da se čuje sa Majom i pruži joj utehu, ali nije uspeo jer je ugasila sve telefone – zaključio je izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ