Život Maje Marinković
Star

23 октобра, 2021 15:00

Maja Marinković: „Car će PLATITI za sve! Sam će da ŠUTNE Dalilu!”

Maja Marinković sprema se da uđe u Zadrugu i napravi lom. Kako se šuška, mnogi strepe od njenog ulaska, a Car i ne sanja da su se Maja i Sanja Stanković pomirile i udružile da ga zajedno unište.

Maja Marinković hoće da uništi Cara!

Bila sam kod Aleksandre Subotić na rođendanu i srela sam Sanju. Iskoristile smo priliku da porazgovaramo i pružimo ruku jedna drugoj. Izgladile smo odnose zbog situacije kada nisam ispala fer prema njoj. Sada smo rešile sukob. Sanja mi je sve oprostila. Što se tiče Cara, neću mu tražiti nikakvo objašnjenje, ali sve što bude hteo da mi kaže, dozvoliću mu i saslušaću ga. Dovoljno sam civilizovana da mogu da ga saslušam. E sad, kako će se dalje odvijati situacija, pustićemo vreme da pokaže. Ako udari na mene, imam niz dokaza da ga uništim! Za pomerenje u ljubavnom smislu nema šanse. Neću ja njemu i Dalili da stajem na muku niti me oni interesuju. Car je ionako neko ko se za pet minuta zaljubi pet puta – rekla je Maja za Star, a njena drugarica otkriva kakav ona to pakleni plan sprema sa Sanjom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Njih dve su se pomirile i odmah sklopile pakt da se osvete Caru za sve što im je uradio. U rijaliti prvo ulazi Maja koja neće Cara ostaviti na miru, jer ima mnoge dokaze protiv njega, a kasnije će im se pridružiti i Sanja i tada će ga zajedno dokrajčiti. Biće haos, ali on je to i zaslužio!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ