Aleksandra Subotić i Maja Marinković
Svet

August 8, 2021 13:36

By

Maja Marinković i Aleksandra Subotić se udružile protiv Ane Korać! Rešile da je UNIŠTE!

Maja Marinković i Aleksandra Subotić izgleda da su se udružile protiv Ane Korać pa koriste svaku priliku da je javno ponize.

Maja Marinković i Aleksandra Subotić se udružile!

Naime, Marinkovićeva se prilikom gostovanja u emisiji „Narod pita” osvrnula na komentare da kopira Anin stajling pa uputila brutalnu prozivku na račun Koraćeve.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Videla sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouverene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovek. Kada sam videla klipove, kada je bilo ono na Zadrugoviziji onaj potez sa haljinom, sve mi je bilo jasno. Ja sam gopođa za pojedine, mozak ne može da se kupi. Mislim da dosta zdravije razmišljam. Dizaću cenu svima nije problem, jer sam čula da im je cena mala. Mislim da su to preozbiljne lepotice za tako niske cene – rekla je Maja i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ja sam bila u mogućnosti da imam sve, nisam morala da čekam starije čikice – zaključila je Marinkovićeva.

Samo nekoliko dana pre Majinog gostovanja u pomenutoj emisiji narod je imao prilike da vidi storije Aleksandre Subotić i Ane Korać koje je izgledalo kao prepucavanje, a evo kako Subotićeva to komentariše.

PROČITAJTE: Misica potkačila Karićevu bivšu! „Nikad ne bih bila kao Ana Korać”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Ja sa njom ne mogu da se prepucavam, mi ne živimo u istom svetu. Mi nemamo dodirnih tačaka, ne želim da pričam o nivoima. Ja sam nečija žena i majka dvoje dece i ne želim da spadam u grupu ljudi koja nju okružuje, klijentelu, kako već, to nije moj nivo, ne da nije moj nivo, ali nek vodi svoj život i ja isto vodim, meni je mnogo lepo, oni su za mene prošlost – rekla je Aleksandra za Pink.rs.

Podsećanja radi, Ana Korać bila je u vezi sa Aleksandrinim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem, a šuškalo se da je u prvoj sezoni „Zadruge” imala aferu i sa Janjušem koji je javno prevario svoju tadašnju suprugu sa Majom. Da li su Maja Marinković i Aleksandra Subotić udružile svoje snage protiv Ane i kako će ona reagovati na njihove komentare, ostaje nam da vidimo!

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN