Maja Marinković i Uroš Ćertić
sevaju varnice

11 септембра, 2022 17:30

Peca je davna prošlost: Maja Marinković se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice pršte (foto)

Maja Marinković i Uroš Ćertić novi rijaliti par?

Pre nepunih 48 sati počela je sa emitovanjem „Zadruga“ 6. U belu kuću uselilo se 58 novih/starih zadrugara, a svakako jedna od onih zadrugarki o kojoj se najviše priča je Maja Marinković. Za njom je turbulentno leto koje je provela na crnogorskom primorju sa nevenčanim mužem svoje najbolje drugarice, Aleksandre Subotić.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Maja Marinković bez šminke je potpuno druga devojka (foto)

Maja Marinković i Uroš Ćertić

Foto: Youtube printscreen

Kako je sa Pecom završila nekoliko dana pred ulazak u „Zadrugu“, Maja je ušla kao slobodna devojka, spremna za novu ljubav. A kako se čini, odmah je i pronašla. Naime, atraktivna zadrugarka od prvog trenutka se ne odvaja od cimera, Uroš Ćertića.

Pročitajte: Vezu sa Pecom dobro naplatila – Maja Marinković u Zadrugu 6 ulazi za cifru od koje će vam se zavrteti u glavi

Maja Marinković i Uroš Ćertić

Foto: Youtube printscreen

Jutros su se sa osmesima na licima probudili jedno pored drugog i odmah su započeli priču. Gotovo je nemoguće ne primetiti varnice i strast dok su u blizini, a kada će Maja Marinković i Uroš Ćertić postati emotivni par, i ko će od njih dvoje odlučiti da napravi prvi korak, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: pink.rs

FOTO: Rajko Ristić