Scandal

14 Marta, 2021 16:00

Maja Marinković krije OPASNU TAJNU! Lukas upleten u njenu AFERU!

Kako SCANDAL! saznaje, Maja Marinković krije strašnu tajnu o jednoj aferi u koju je sasvim slučajno upleten i Aca Lukas!

Majina opasna tajna

Pre tri godine Maja je trebalo da ide na nastup Ace Lukasa na jedan splav sa prijateljicama, a nije ni sanjala da joj jedna od prijateljica sprema sačekušu na parkingu – započinje izvor SCANDALA i dodaje:

Ta prijateljica je udata, a kako se Maja u to vreme, navodno, petljala s njenim mužem, htela je da joj pokaže na koga se nameračila, pa je platila neke žestoke momke da Maju otmu sa parkinga kada stigne na splav, te da je odvedu u neku šumu i izmaltretiraju za sve pare kako joj ne bi više nikad palo na pamet da juri tuđe muškarce! Rekla im je i da je prebiju i siluju! I sve je bilo spremno za otmicu Marinkovićeve, ona se uputila na splav da sa drugaricama sluša Lukasa, a onda je Bog pogledao u poslednjem trenutku. Na putu do splava Majinom bliskom drugu se porodila žena i on je zvao da odmah dođe na proslavu u neki drugi restoran. Naravno, ona je odmah promenila plan jer je u pitanju jako blizak prijatelj, tako da je pukom srećom izbegla traumu, a možda čak i silovanje. Kasnije je saznala šta su joj spremali, pa se više nije družila s pomenutom ženom, a i njenog muža je precrtala za sva vremena i nije se više usuđivala da se sa njim muva – završava izvor sa SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL