Nasledstvo Maje Marinković
Svet

September 22, 2021 11:34

By

Maja Marinković o PREVARI Cara! Isti je kao Janjuš!

Pre Zadruge Maja Marinković i Filip Car bili su u skladnoj vezi, a Marinkovićeva je sa puno samopouzdanja govorila o njihovom odnosu. Njeno gostovanje na televiziji, kada je govorila o njihovoj vezi, bilo je iste noći kada se Car tokom žurke strastveno ljubio s pevačicom Sandrom Čaprić. Sada Maja Marinković o prevari Car govori poprilično smireno i upoređuje ga sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja Marinković o PREVARI Cara!

U „Zadruzi” Filip i Sandra se već danima ne razdvajaju, što su primetili i ostali zadrugari. Uhvaćeni su i u izolaciji, a i spavali su u istom krevetu.

Ovonedeljni vođa Bane Čolak postavio ih je za potrčke, a boravak u izolaciji ih je, po svemu sudeći, dodatno zbližio. Sinoć nisu mogli da se iskontrolišu, pa su se posle žurke prepustili strastima, te su u zajedničkoj postelji potpuno transparentno pali vreli poljupci, piše Kurir.rs.

Maja je bila šokirana Filipovim postupkom, i bila je iznenađena. Uprkos tome, prilično je mirno reagovala na novno nastalu situaciju!

Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj sa njim. Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu. U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja defitnivino više nemamo šta da tražimo zajedno – zaključila je Maja, piše Pink.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE