scandal

June 2, 2020 11:00

By

Maja Marinković POLIGRAF! Bilo je SE*SA! Želi da se Janjuš RAZVEDE! Primiće ga u stan ukoliko ga žena IZBACI NA ULICU!


Zadrugarima su sinoć pušteni snimcii poligrafskog ispitivanja Maje Marinković. Jedno od pitanja koje joj je bilo postavljeno je bilo i to da li je ona imala seks sa Markom Janjuševićem.

“SAN SVAKE ŠVALERKE JE DA RAZVEDE JE*AČA!”

Maja je odgovorila odrično, a poligraf je otkrio da je taj njen odgovor lažan.
“E, ja sada poligrafu ne verujem ništa, iskreno! Ja sada ne verujem ništa poligrafu, niti ću da idem na poligraf. Ja sa njom seks nisam imao”, reagovao je Janjuš nakon što je pogledao pomenuti snimak.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! JK smršala, a GRUDI joj ostale!

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz NIJE JEDINI! “Luna je VARALA Marka i sa mnom!” SCANDAL! otkriva TREĆEG!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL otkriva! ISTINA O BRAKU Saše Popovića i Suzane Jovanović!

Nakon priznanja o intimnim odnosima, usledilo je pitanje koje je izazvalo burne reakcije.
“Da li bi želela da se Janjuš razvede od njegove žene Ene da bi bio sa tobom?”, glasilo je pitanje na koje je Maja potvrdno odgovorila, a poligraf je prepoznao kao istinu.
“San svake švalerke je da razvede j*bača! Zašto vas iznenađuju ovakve stvari ljude? One hoće da budu sa njima zauvek! Na ovo sada gledam, zaključujem da se Maja ovim poligrafom i dalje bori za njega! Stefan je rekao to, ovo je samo još jedan vid borbe da ga razvede! Naravno da se ne kaje, naravno da voli, on to zna, emocije su uzvraćene! Ta priča da se šalio, može da prođe u zemlji šešira! To vađenje na šalu, na sprdnju samo još goru stvar govori o Janjušu kao o čoveku! Posprdao se sa ženom!”, dobacio je Marko Đedović.
“On je dozvolio da bude sa mnom, a zna da je oženjen”, rekla je Maja.

https://youtu.be/UDL00LW4H94

JANJUŠ: “ŽENI NEMA IZVINJENJA…”

Nakon što je Maja Marinković prošla na poligrafu, Janjuš  je osetio potrebu da da svoj komentar na celu situaciju.
“Biću najiskreniji sad. Jednostavno, napadali ste me da lažem. Ona je uvek znala, govorila je da me ne bi izdala nikad, non-stop je to pričala, ja nisam posumnjao da može da dođe do ovoga. Nisam toliki idiot. Desilo se šta se desilo, zavozali smo se. Nemam opravdanje. Mislim da nemam izbora ni objašnjenja. Nije bilo ništa tako strašno, ali jeste. Neću ići na poligraf, da se blamiram, dosta sam se izblamirao. Ja svoju ženu volim najviše na svetu, sa Majom neću imati nikakav kontakt od danas ni ovde, ni napolju. Danas sam sve shvatio, nemam opravdanje, pokušaću da zaradim pare, da ih dam. Ne trebaju mi pare kad sam izgubio sve. Ovo je javna scena, ostavio sam loš utisak, ne bežim od toga. Možda neće neko sa druge strane da ima poziv sa mnom. Nemam snage, a moram da izdržim. Bila bi duplo gora situacija da odem sad. Moram da smognem snage da bar obezbedim nešto, da znam zašto sam ovde. Da sam najgori, propatio sam. Izvinjavam se svima koji me vole. Ženi Eni nema izvinjenja, samo ako ona oseti moje pokajanje”, rekao je Janjuš.

MAJA: “NISAM NEČOVEK, PRIMIĆU GA!”

Nakon što je poligraf završen, Maja je opet iznenadila Zadrugare. Izložila je svoju nameru. Da primi Janjuša u svoj stan posle rijalitija ukoliko ga žena istera iz kuće.
“Ako ga žena izbaci na ulicu, ne mogu da budem nečovek” rekla je Maja.
“Ti nisi normalna. Ti tako pričaš kroz osmeh, ali to je ozbiljna stvar” navela je Iva.
“Ne smejem se, neka dođe kod mene” ponovila je Maja.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREENPRO