maja marinković prekršila
Star

15 Novembra, 2021 20:00

Maja MUVA muža Mie Borisavljević! Pevačica joj ZAPRETILA: „Raščupaću je ako ga pipne!”

Maja Marinković baš ima pik na zauzete muškarce. Očigledno su joj samo oženjeni fetiš pošto javno na sva usta priča ko joj se sviđa.

Maja muva muža Mie Borisavljević!

Kako Star saznaje, sada se navrzla na Bojana Grujića koji je godinama sa Miom Borisavljević i sa njom ima dve ćerkice. Ali kad su maji pa bila problem tuđa deca, a o ženama čije muževe ganja da i ne govorimo. Bez pardona traži Bojanov broj i obleće sva mesta koja ona redovno posećuje!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Maji se Boki baš sviđa, svima priča da je luda za njim i da mora da ga upozna. Čak je i u jednoj emisiji javno rekla da joj se baš sviđa kako Bojan izgleda. Naravno, sve te priče došle su i do Mie i Bojana i njima je to smešno, čak je Mia u šali rekla da će raščupati Maju, jer ne da muža ni za živu glavu. Ne opterećuju se mnogo oko toga, jer su nedavno dobili i drugu bebu i trenutno žive u Valjevu kod pevačicine mame, daleko od gužve, estrade i skandala. Oni su se baš našli, ali ako Mia mene pita, bolje da za svaki slučaj bude na oprezu. Kad Maja baci oko na nekog, ne staje dok ga ne smota – kaže izvor Stara upućen u ovu priču, a Mia slepo veruje u Bokija:

Svesna sam da mi je muž frajer, ali je za odnos potrebno poverenje, mi funkcionišemo super, realno smo stalno zajedno, tako da nisam ljubomorna i srećna sam što je Bojan moj muž – rekla je nedavno pevačica.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ