Svet

2 Juna, 2020 13:00

Maja Nikolić: „IDEM u Zadrugu 4, ako uđu BOJANIĆ i BRUNCLIK!”

Maja Nikolić nije dugo bila u rijalitiju, pa je mnogi očekuju u Zadruzi 4, međutim, ona kaže da ima drugačije planove, ali i da joj niko od takmičara nije izazov.

MAJA NIKOLIĆ: „SAMO PRAVI VIP RIJALITI BI MI BIO IZAZOV“

„Uopšte ne razmišljam o ulasku u rijaliti, jer moji fanovi nisu za to, a ja iskreno trenutno imam neke druge prioritete vezane za muzičku karijeru. Kao gledalac volela bih da vidim poznate ličnosti kako se bore za parče hleba i glavnu nagradu. Ovo što sada prikazuju je totalno neinteresantno, jer od 50 učesnika poznajem samo dvoje, što je poražavajuće. Zato sam za to da se okupe pobednici svih rijalitija i da se oni takmiče. Da to bude neka jaka ekipa”, priča Maja za STAR, ali ne krije da postoje uslovi na koje bi ipak pristala.

PROČITAJTE JOŠ: Veljko NE MIRIŠE Bikovića OD RANIJE! Ceca ODLUČILA ko će glumiti ARKANA!

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Grujić sa NOVAKOVIM bratom! Hoće da bude snajka ĐOKOVIĆIMA!

PROČITAJTE JOŠ: SVET otkriva! Andreana Čekić ŠUTNULA verenika!

„Kada bi to bio pravi VIP rijaliti, kada bi se borili Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Marina Perazić, Miloš Bojanić, Nigor i Viktorija. E oni bi mi bili izazov. Tada bih i ja pristala, ovako nikad više. A verujem da mnoge moje kolege pevači razmišljaju baš kao ja, jer niko neće da se upliće sa ovim nikogovićima, starletanima i da ne kažem s kim još. Zašto bi se mi koji ipak imamo karijere iza sebe spuštali na ovaj nivo koji vlada po rijalitima”, iskreno je za STAR rekla Maja.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR