maja nikolić
Svet

8 Novembra, 2021 18:00

Maja Nikolić: „Odvratno je što se Ceca, Karleuša i Nataša SLIKAJU na vakcinaciji!”

Maja Nikolić kaže da će raditi sve što radi i Novak Đoković jer njemu veruje i da se nikad ne bi slikala na vakcinaciji kao njene koleginice.

Maja Nikolić oplela po kolegama!

To je intima, kao kad se ide kod ginekologa ili bilo kog lekara. To je za mene degutantno, a onaj ko hoće da se slika, neka to radi. Da li ću se vakcinisati ili ne, i to je moja stvar. Ne želim da utičem ni na čije mišljenje, niti da ikog pozivam na vakcinaciju ili protiv nje. Podržavam Novaka Đokovića jer i on ima isti stav. Ako se on bude vakcinisao neće zvati fotografe da ga slikaju, a provereno znam da se nije vakcinisao jer se družim sa njemu jako bliskim ljudima. Kad se ja budem vakcinisala, to se neće znati, neću se hvaliti time – kaže Maja Nikolić za Svet i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Meni je umrlo deset prijatelja od korone, ni sa jednim od njih nisam pričala da li su vakcinisani, a znam da su umrli i vakcinisani i nevakcinisani. Nemam ništa protiv kolega koje su se slikale, oni to vole, egzibicionisti su, ja ne. Sve što radi Novak Đoković podržavam. On najbolje zna kako da zaštiti sebe i porodicu. Volim ja i Cecu i Natašu, ali ja ne bih tako radila, ne želim da se kockam sa životima drugih, ne želim da utičem na to da se sutra neko vakciniše, pa da ne daj bože umre, a poslušao Maju. Ozbiljne su to stvari. Ne podržavam takav marketing, a kolege nek rade kako žele. Ja imam kovid pasoš jer sam tri puta preležala koronu, a poštujem sve mere naše države – zaključila je ona.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ