maja nikolić 1
Svet

7 Januara, 2021 17:00

Maja Nikolić ŠOKIRA! „KORONA JE DOBRA, jer će 99% estrade NESTATI!“

Maja Nikolić se bori kao svi.  Čuva se, vodi brigu o svemu, odbijala je snimanja gde bi na bini bilo više od deset ljudi. Nastupa, naravno, nema, ali ovoj pevačici je to svakako hobi jer ne živi od toga. U razgovoru za tabloid SVET GOSSIP, Maja objašnjava:

Maja Nikolić: „Korona može da traje 100 godina!“

– Imam porodični biznis, osnova je poljoprivreda. Imam i farmu u centru Šumadije. Što se mene tiče, korona može da traje 100 godina. Imam 3 hektara zemlje oko kuće, celo brdo i uživam. Po ceo dan sam u prirodi.

 Maja Nikolić: „Ostaće samo kvalitet!“

Posle 30 godina karijere kaže da bi bilo žalosno da za sve te godine ništa nije zaradila i uložila u neki posao i naglašava da joj je žao ako se kolege sad susreću sa egzistencijalnim problemima. Na pitanje šta će biti sa estradom u narednom periodu, ukoliko svet ne pobedi pandemiju, Maja kaže:
Ja ne snimam jer sam popularna već 30 godina. Vidim da danas svi snimaju, ali to mi ne smeta jer ima mesta za sve nas. Uvek će kvalitet da opstane. Ova korona je dobra zato što će 99 odsto estrade da nestane. Među njima i oni što ne znaju da pevaju. Ostaće samo kvalitet. Ne smetaju mi ni starlete, ni jutjuberi, otvarači usta, oni što ne znaju da pevaju, bukvalno niko. Svako može medijski da bude popularan jednu, dve ili tri sezone, a zvezde traju bar 30 godina. Kao ja. A prava zvezda ću biti i posle 50 godina, poput Čole, Lepe Lukić, Brene, Šabana, Zorice Brunclik – rekla je pevačica za SVET GOSSIP.

Šta je sve rekla Maja Nikolić, poznata po tome što nema dlake na jeziku, o Kristijanu Goluboviću, Lepom Mići i Zadruzi pročitajte u novom broju magazina SVET GOSSIP koji je trenutno u prodaji!

 

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET GOSSIP

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR