Svet

22 Marta, 2022 20:45

„Dva puta sam umrla, ničega se ne sećam“: Maja Nikolić otkrila koju tragediju nikada neće zaboraviti!

Darovita pop pevačica Maja Nikolić danas se pojavila na SEMUS dodeli nagrada, gde je odlikovana kao istaknuti umetnik, te nije krila pozitivnu energiju i raspoloženje. Sa okupljenim novinarima podelila je prve utiske, ali ono što joj se ne dopada na estradnom nebu.

– Mnogo mi znači, u doba kada je mnogo kiča i šunda, a umetnosti malo ima, ova nagrada mi mnogo znači. Koliko poznatih ličnosti, veterana, ali falila mi je muzika. Da je svako od nas otpevao po jednu pesmu, trajalo bi šest sati. Ja gledam u svoje dvorište, svako neka se bori na svoj način, to što one rade, ne spada u umetnost, to ne može da se nazove muzikom, ali za sve nas ima mesta, iako sebe ne bih stavljala u isti koš sa njim – govori Maja i stiče da li se nekada tokom karijere uplašila da je na nju neko bacio „crnu magiju“.

Pročitajte: „Šest meseci unapred se zna pobednik“: Maja Nikolić otkriva tajne Beovizije, sve je nameštaljka!?

– Postim već 22 godine i svake nedelje sam na liturgiji, upravo se čistim duhom, postom i pričešćem, to sigurno postoji, ali postoji i zaštita. Zaštita je primarna da ne menjaš svoju veru, nema potrebe da pratimo neke joge, da pratimo islamske načine meditacije, jer smo potekli sa zemlje, gde imamo mnogo svetitelja, koji su nam napravili put.

S obzirom na to da je neko ko u životu uvek pamti samo lepe situacije koje su joj se dogodile, Nikolićeva je otkrila koji je najteži trenutak koji je doživela.

– Ne znam šta bih rekla, u životu. Puno sam putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Dijego – Beograd, jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Toga ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam – rekla je Maja u dahu za Kurir.rs , potom otkrila da je trenutno ispunjena i srećna na emotivnom planu.

Pročitajte: Tajno se RAZVEO od 19 godina mlađe lepotice, koja mu je rodila dvoje dece! Evo kako sada izgleda Nedeljko Bajić Baja! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić