dejan i dalila
Scandal

November 27, 2021 18:00

By

Maja nudi Dejanu OSVETU! Dalila će posle ovoga završiti na PSIHIJATRIJI!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Maja Marinković smislila je novi plan da uništi Dalilu i Cara, a ako sve bude bilo kako je zamislila, i Dejanu će sve to odgovarati!

Maja nudi Dejanu osvetu!

Naime, Maja će ponuditi Dejanu da se udruže i da se osvete za sve što su pretrpeli zbog Daliline i Filipove afere!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Maja nije ušla u rijaliti tek tako! Ona već ima plan koji je do detalja razrađen, jedino ostaje da Dejan Dragojević pristane na sve – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

maja i car

On je Maji jako sladak i simpatičan, pa će mu otvoreno ponuditi da uđu u vezu. Em misli da bi oboje mogli da imaju dobru budućnost, a tako bi jednim udarcem ubila dve muve, jer bi izludela i Dalilu i Cara. Što se Cara tiče, mnogo je nervira što je tako namagarčio i prevario javno, tačnije, ušao je u vezu sa Dalilom, a napolju je s njom bio u šemi. Sa druge strane, žao joj je i Dejana kojem je Dalila javno i na njegove oči nabila rogove. Sigurna je da će to Dalilu izludeti i da će je tako izazvati i na fizički sukob, pa će je možda i diskvalifikovati, mada je njoj draže da je toliko izludi i da ona završi na psihijatriji i na lekovima. Hoće da joj dokaže da se ovog puta malo više zaigrala i da ne može da bude sve kako ona hoće! Maja je otvoreno za medije rekla i da se ne ponosi onim što je ona u rijalitiju uradila sa Janjušem, ali isto tako smatra da je to smešno naspram ovoga što sada radi Dalila na oči muža i nacije. Zgrožena je tolikim nemoralom, pa je obećala da će rijaliti početi tek kada ona uđe. A ako joj još upali plan koji razrađuje i u koji hoće da uključi Dejana s kojim bi najviše volela da započne vezu, kaže da će u tom slučaju Zadruga biti kao tempirana bomba.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ