maja prolila gorke suze
Svet

October 19, 2020 22:00

By

MAJA OTKRIVA: Janjuš je VARAO ŽENU i sa jednom poznatom PEVAČICOM!

Maja Marinković šokirala je javnost prošle nedelje kada je otkrila da ju je bivši ljubavnik Marko Janjušević Janjuš tukao, gde je priložila i dokaze u vidu fotografija.

Spremna je da sve karte stavi na sto!

Pored toga, kako ističe i finansijski mu je pomagala, a sada je odlučila da otkrije da nije ona prva sa kojom je Janjuš varao sada već svoju bivšu ženu Enu, te da je u pitanju poznata pevačica!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) дана

Po meni drvlje I kamenje, ja ljubavnica, ja rasturam brakove, a to što je on radio pre mene, to nema veze. Taj brak da je bio dobar ne bi bilo potrebe da on švrlja i traži sa strane ono što nema u kući. Nisam ja prva sa kojom je on prevario suprugu – rekla je Maja za SVET i nastavila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) дана

U međuvremenu sam saznala da je imao, da tako kažem i pre mene ekskurzije van braka. Čak, kako su mi rekli, bio je i sa jednom poznatom, starijom pevačicom u šemi. Čuli su se, dopisivlai, posle toga neko vreme viđali. Ko je tu koga i zašto ostavio, odnosno zbog koga je prekinut odnos, ne znam, ali su mi rekli da je trajalo neko vreme. Ja za sad ćutim, neću tu osobu da uplićem u celu priču. Koliko znam oni su bili u kombinaciji, nisu imali odnos poput našeg, da budu zajedno dan i noć, da provode baš dosta vremena zajedno, takoreći da žive. Mi smo naš odnos krili samo zbog njegove ćerkice Krune, dok je o svojoj bivšoj pričao sve najgore. Nije ova pevačica ništa kriva, njen život, njena stvar. Ali bude li me u nekom momentu vukao za jezik i provocirao Janjuš, spremna sam sve karte da stavin na sto – izričita je Marinkovićeva.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR