Scandal

September 1, 2021 22:00

By

Maja priznala: „Plaćala sam Janjušu KIRIJU i račune! Lagao je da živi u ETNO SELU”

Maja Marinković progovorila je o nasilju koje je pretrpela u vezi sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja priznala sve do detalja!

U početku smo se krili ispod jorgana, jer on nije želeo da se zna za nas. Kada smo izašli iz rijalitija, sve vreme smo bili zajedno i zaista sam ga zavolela. Iznajmila sam stan za nas dvoje, plaćala kiriju i sve račune. On je u to vreme zvanično živeo kod druga u jednom etno-selu, a zapravo je sve vreme bio kod mene. Često smo se svađali zato što me je lagao, ali ipak sam mu na kraju sve praštala i vraćala mu se. Čak sam trpela i njegove batine. Sad se zbog toga baš kajem – započela je Maja za Hit, a prenosi Espresso i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Stalno je pokušavao da ispegla situaciju sa ženom, jednostavno je hteo da sedi na dve stolice. Zbog toga smo se najviše svađali. Njoj je pričao da nema ništa sa mnom, a meni da se ne viđa sa ženom. U jednoj svađi sam ja njega prvi put udarila, pa je onda i on meni vratio. To je počelo često da se ponavlja. Nikad mu nisam ostala dužna kada me udari. Opet, ne može se porediti njegov udarac i moj, jer je on visok i težak, a ja imam 50 kilograma. O Janjušu više ne želim da pričam, jako me je razočarao i kajem se što sam imala bilo šta s njim. On mi je najveća životna greška. Trebalo je da slušam oca, za sve je bio u pravu – priznala je Marinkovićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Nakon raskida sa Janjušem šuška se da je Maja uplovila u emotivnu vezu sa Filipom Carom. Njih dvoje su prošlog vikenda zajedno bili u Beču, a još nisu javno potvrdili da su u vezi.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ