maja marinkovic
Svet

August 6, 2021 21:36

By

PAKLENA OSVETA! Maja šalje ljude da BIJU Anu Korać!

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš okačio slike na Instagramu s nekadašnjom devojkom Anom Korać, Maja Marinković napravila je skandal.

Maja šalje ljude da biju Anu!

Naime, Ani Korać svakodnevno stižu pretnje, a ona sumnja da je to Majino maslo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana je uplašena za svoju bezbednost, stalno ima osećaj da je neko prati, šalju joj poruke da će je prebiti. Ona se nikom nije zamerila i nema neprijatelje da bi joj neko na taj način pretio. Sumnja da je za sve kriva Maja i da ona pokušava da je zaplaši, ako ne i da joj naudi – kaže za Svet dobro obavešteni izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Maja je dobila nervni slom kada je videla Anu Korać u Janjuševom zagrljaju, krenula je da histeriše i da se baca. Imala je užasnu potrebu da okrene Janjuša i svašta da kaže, jedva se suzdržala. Priča se i da je preko nekih prijatelja poslala Ani poruku ‘Nećeš biti s Janjušem dok ja postojim’. Nju više boli što se on slikao sa Koraćevom nego što bi je bolelo kada bi se pomirio sa bivšom ženom. Činjenica je da Maja već godinama kopira Anu, počev od izgleda, stajlinga, pa i nekog ponašanja. Svesna je da je Janjuš svojevremeno odlepio za Anom i sve vreme se trudi da bude kao ona. Nije mogao više da povredi Maju, još kad je rekao da ide s Anom na more, tu je tek odlepila. Naravno da Marinkovićeva nije stavila tačku na taj odnos, već je samo pustila vreme jer je sigurna da će joj se Marko sam javiti – priča izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

PROČITAJTE: Maja smuvala Mensura! Janjuš joj se sveti sa Anom Korać!

Mislim da Janjuš pati za Majom, ali da to ni živ neće priznati. On je zavoleo to njeno ludilo i navikao se na njega, ali zbog porodice i prijatelja ne želi da ima kontakt sa njom. Prvenstveno zbog ćerke Krune, jer jedan od uslova njegove žene, da bi viđao dete, jeste da nema kontakt s Majom. Tek nakon što je Maja okačila slike iz Budve sa Mensurom, Janjuš je zvao Anu da se vide da bi bivšoj udario kontru – zaključuje izvor Sveta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

PROČITAJTE: Isplivao snimak Janjuša i Ane Korać! Ne razvajaju se ni NOĆU? (VIDEO)

Ana Korać tvrdi da Maja nije opsednuta samo Janjušem, već i njom.

Maja i dalje juri Janjuša, opsednuta je njime, ali i mnome! Zasad nisam tražila pomoć policije, ali nikad se ne zna… Stalno gleda šta sam obukla, pa me kopira. Eto, ako joj zatreba moja nova odeća, daću joj! Zasad ne planiram nikakve nove operacije na telu, ali kada ih budem uradila, sigurna sam da će posle mene da se operiše i Maja – kaže Ana i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Janjuš mi je nedavno poslao poruku, pitao me da li sam živa. Odgovorila sam mu da jesam i pitala ga da li je on živ s obzirom na to šta je sve mučenik prošao sa ludom Majom. Pitao me da idemo negde da klopamo. Večerali smo i sve se na tome završilo! Moram da mu nađem neku devojku, samo da nije sa psihopatom Majom. Pomoći ću mu da je se reši – zaključila je Koraćeva za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ