Star

22 Juna, 2021 17:00

MAJIN ŠVALER IZ BEČA MILE PITON OTKRIVA: Janjušu ću dati sve dokaze da ga je Maja varala!

Šalje mu snimak na kom ga o*****o zadovoljava!

Zbog turbulentne veze s Majom, Janjuš više ne može da viđa ćerku Krunu kad poželi. Njemu je oduzeto starateljstvo, i to na zahtev njegove bivše žene Ene, ali ni nakon toga ne može da se reši Maje koja uporno obleće oko njega! Majin švaler iz Beča Mile Piton (46) tvrdi za Star da će Janjušu dati dokaz da ga je Maja varala s njim i da će mu tako otvoriti oči s kim ima posla i zbog koga je ostao bez porodice!

Ima i slike na kojima je g**a, a i još neke snimke s***a!

Bilo mi je žao Maje jer sam mislio da je Janjuš koristi zarad publiciteta, pa sam obećao čak i da ću je zaštiti od njega, ali sam se predomislio! Ipak je Janjuš njena žrtva, devojka nije baš čista! Umesto da se povuče i smiri jer je zbog nje izgubio pravo da viđa ćerku, ona je još gora! Pa njoj ništa sveto nije, meni da neko zabrani da viđam decu, oči bi mu iskopao! E zbog toga ću da pomognem Janjušu, daću mu dokaz da ga je Maja varala jer imam snimke s***a s njom, na jednom klipu me o****o zadovoljava, a imam i snimke na kojima ona sama sebe mazi i samozadovoljava se, to mi je slala dok je letos s njim bila. Snima se i šalje meni snimak, a on je s njom u stanu! Neka čovek vidi ko je ona i kakva je i neka je se reši za sva vremena – priča Piton i dodaje:

Ona je i meni rasturila brak, zato i znam kako je Janjušu. Ta šizofreničarka koja uništava muškarce mora da se sakrije u mišju rupu! Malo mi je falilo da snimke pošaljem i njenom ocu Takiju, ali neću da ga nosim na duši jer čitam malo, malo pa završi u bolnici zbog nje, i njega će Maja uništiti, a on živi samo za nju besan je Mile Piton.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČICEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM