Star

April 20, 2022 13:30

By

Lukas o njoj priča s velikim uvažavanjem: Istina o odnosu s jedinom ženom koja ga nije razočarala

Majka Ace Lukasa ne eskponira se u javnosti a sad su isplivali i neki nepoznati detalji o njoj i odnosu s pevačem

Poznati pevač koji je nedavno napravio veliki spektakl uvek s poštovanjem govori o svojoj mami. Vidosava, koja živi skromno oduvek je bila velika podrška svom sinu a folker ističe da ne postoji način na koji bi se majci zahvalio za sve. Uvek je spreman da joj pomogne, odnosi se prema njoj s velikim poštovanjem i uvek gleda da joj se nađe.

I dok on zarađuje hiljade evra, vozi besan automobil, kupuje stanove, putuje i plaća ogromnu alimentaciju, njegova majka je po svemu sudeći skromna žena, koju Lukas gotovo prisiljava da joj uskoči finansijski.

Pročitajte: Lukas otvoreno o braku sa Sonjom i porodici: Teško mi je što deca nisu odrastala uz mene

Koncert Ace Lukasa

Koncert Ace Lukasa

Majka Ace Lukasa je skromna žena 

– Moja majka je van dimenzije moje zarade i to je dobro. Ona ima dobru penziju, koju je nasledila od oca, jer je njena trgovačka bila manja. Ona vozi bicikl na Adi i druži se sa svojim penzionerima. Ništa ne traži, štedljiva je i živi skromno. Kad primetim da joj nešto treba, uskočim i gledam da joj pomognem koliko god mogu.

– Majka mi ništa ne traži, ali kad krene na more, gurnem joj novac iako neće. Ubedim je na silu da ide avionom u poslednji čas jer sam pozvao svoju agenciju i kupio joj kartu iako je ona htela da ide autobusom. Promenim joj prozore, kupim klimu… Obično moram da je smuljam da bi ona prihvatila da joj olakšam život – ispričao je jednom prilikom pevač za medije, a zatim dočarao šta očekuje i od svoje dece kada dođe u godine svoje mame.

Pročitajte: Spektakl godine u Areni: Na Lukasov koncert stigli fanovi iz cele Srbije a evo šta je rekao njegov sin

aca lukas otkrio

ATA/IMAGES

– Daj Bože da mene deca za jedno deset godina gledaju kao njihovo dete, onako kako ja danas doživljavam majku. Biću srećan ako moji klinci budu prema meni onakvi kakav sam ja prema majci. Ne može čovek sa 40 godina da iznad sebe ima majku ili oca, koji će da mu soli pamet i savetuje ga, nego treba taj čovek da pita roditelja: “Ej, kevo, je l’ ti treba nešto, je l’ fali nešto. Je l’ treba da te povezem negde? Da te odvedem kod lekara?” – smatra Lukas, pa kao neko ko je imao više brakova, rekao šta sigurno ne bi radio.

– Neću valjda ja sa 50 da zovem kevu od 70 da joj se jadam o ljubavi i da mi ona razrešava situaciju. To je van pameti. A realnost je takva da su tebi do određenog trenutka roditelji tebi roditelji, posle toga ti postaješ njima roditelj. Ne možeš celog života biti nadmena glava nad svojom decom, to je čista glupost – istakao je folker.

Pročitajte: Aca Lukas i Saša Mirković se javno oglasili nakon spektakularnog koncerta (VIDEO)

ATA/IMAGES

Aca Lukas je svojevremeno i ispričao anegdotu u vezi s majkom Vidosavom…

– Živeo sam u jednom stanu u kom se zaključaju vrata čim se zatvore sa spoljne strane i jednog jutra u devet ujutru sam izašao go, samo u gaćama, bez ključa, da ispratim jednu gošću. Gospođici sam pokazao gde je lift i shvatio da nemam ključ. Pozvao sam majku jer mi je, srećom, bio telefon u ruci, i rekao sam joj: ‘Kevo, uzmi taksi i odmah dođi sa ključem stana’ jer je imala ključ da dođe i pomogne mi kad nešto treba… Ona mi je rekla: ‘Pa zašto, sine, taksi, imam 25?’ Opet joj ponavljam: ‘Kevo, uzmi taksi’, a ona me opet ubeđuje: ‘Brzo će autobus.’ Povisio sam ton i rekao joj: ‘Ženo, stojim go ispred vrata, uzmi taksi i dolazi.’ Sledeće njeno pitanje je bilo: ‘A što si go?’ Dakle, ona zna da ću ja da platim taksi, ali ona neće da troši jer je njoj normalno da ide autobusom, kao ceo život što je radila. Ko zna koliko puta se desilo da joj dam pare za taksi kad ide od mene, ali ona ih stavi u džep i ide busom – kroz smeh je ispričao pevač.

AUTOR: STAR

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images