Izgled Anabele Atijas
Svet

August 1, 2022 22:00

By

Potpuno iste: Anabela je kopija žene koja je zbog nje isplakala more suza (foto)

Majka Anabele Atijas je potpuno ista kao pevačica

Pevačica Anabela Atijas često je govorila o svom životu i članovima svoje porodice, a najčešće je pominjala svoju majku Jadranku, koja je kako je pevačica uvek isticala, bila njen najveći oslonac u životu.

Jednom prilikom, pevačica je na svom Instagram profilu objavila majčinu fotografiju na kojoj se može videti kako Jadranka plače od sreće zbog susreta sa ćerkom.

Pročitajte: Bolna priča – Anabela otkrila kako je jedna pevačica spasila nju i Lunu

– Iznenađenje, evo konačno najlepši susret sa njom. Morala sam da podelim sa vama i ovu emociju, nismo se videle godinu dana, a toliko nam se toga izdešavalo. I da znate srećne smo jer smo imale opet priliku da se sretnemo, a moglo je i drugačije. Čuvajte i volite svoje najbliže kao da sutra ne postoji. Čudna su vremena, sve prolazi, pa i mi. Majka – napisala je Anabela.

Iako možda sada niko ne bi video sličnost između pevačice i njene majke, međutim, kada vidite Jadrankinu fotografiju iz mladosti, ostaćete zatečeni njenim izgledom, jer ćete pomisliti da upravo gledate u Anabelu.

Pročitajte: Anabela uzvraća udarac – Iz osvete huška Slađu protiv Đoleta 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Anabela je očigledno lepotu nasledila od majke za koju je vezuje bezgranična ljubav. Iako ih deli na stotine kilometara, jer majka Anabele Atijas živi u Švedskoj, pevačica ističe da je veoma bliska s Jadrankom, koja je zbog svega što je pevačica proživela, od bolesti, preko razvoda, do rijalitija, isplakala more suza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM