Muž Anđelke Prpić svet novine svet portal
Svet

April 19, 2023 20:45

By

Anđelka Prpić priznala da je nesrećna: Nevolje trudne voditeljke ne prestaju, njena majka se oglasila

Majka Anđelke Prpić proslavila rođendan, porodica presrećna 

Glumica Anđelka Prpić uskoro će na svet doneti drugo dete koje čeka sa svojim partnerom Markom, koji je inače drug njenog bivšeg muž sa kojim ima sina.

Pročitajte Anđelka Prpić nije jedina – I ova poznata dama udala se za kolegu svog bivšeg

Majka Anđelke Prpić

Čini se da je Anđelkina porodica lepo primila novog partnera ćerke, pa je tako on sa glumicom i njenim sinom uživao na rođendanskoj zabavi njene majke.

– Duška, Dušice uvek vredne ručice. šta bi mi bez naše Duške. Ispali bi ko sa kruške. Carica si naša ti, a volimo te najviše mi – bila je poruka koju su Anđelka, njen sin, ali i partner napisali za majku popularne glumice.

Pročitajte Stala na put ogovaranjima, Anđelka Prpić konačno progovorila o novoj ljubavi – Marko je

Majka Anđelke Prpić

U jednom restoranu uz pesmu i hranu, slavio se rođendan, a novi zet vrlo je privržen familiji svoje partnerke, što se vidi i njegovim potezom kada je zapalio svećice na torti. Majka Anđelke Prpić presrećna je što su njeni najbliži bili sa njom najvažnijeg dana a ono što je svima zapalo za oko jeste da se sa novim zeetom slaže fantastično.

Pročitajte Ne može više da izdrži pritisak – Otac Anđelke Prpić javno progovorio o ćerkinom skandalu, njegove reči režu

Majka Anđelke Prpić

Da podsetimo, glumica Anđelka Prpić za domaće medije nedavno je pričala o tome da redovno ide kod psihologa.

– Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet, šest godina, znači sa tridesetak godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao – ispričala nam je tad Anđelka, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak kod psihoterapeuta rekla je:

Porčitajte Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti – Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

Majka Anđelke Prpić

– Ja sam bila nekako… Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkterno nekome nego nikome. Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam trebe negde da se malo dopunimo i mi.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images