smrt milutina mrkonjića
Svet

23 Maja, 2022 12:24

Ana Bekuta u suzama na Mrkinom grobu: Teši je žena koju niko nije očekivao na groblju

Majka Ane Bekute pojavila se na Mrkinom pomenu

Pomen Milutinu Mrkonjiću održava se danas na Novom Groblju u Beogradu, šest meseci nakon njegove smri. Političar je napustio ovaj svet 27. novembra u 80. godini života. Tuga za njim ne prestaje, budući da je ostavio neutešne prijatelje, kolege, saputnicu Anu Bekutu i suprugu Dašu.

Majka Ane Bekute ćerkina najveća podrška

Među prvima na groblje stigla je pevačica Ana Bekuta, sva u crnini. Dok je plakala pored Mrkonjićevog groba, najveća podrška bili su joj unuka Sonja i unuk Branko i majka, za koju niko nije očekivao da će se pojaviti na groblju, jer je i sama u ozbiljnim godinama i narušenog zdravlja. Pevačica je imala šešir na glavi i tamne naočare, dok je u rukama nosila buket belog cveća u obliku srca, a pevačicina majka je ostavila na grobu jednu crvenu ružu, pišu mediji.

ana bekuta

Ata images

Takođe, na groblju se pojavila i Slavica Đukić Dejanović, a potom su pristigli i Ivica Dačić, Bane Obradović i Aleksandar Antić, Toma Fila. Ono što je mnoge iznenadilo, a to je da se supruga Milutina Mrkonjića, Daša, nije pojavila na ovom pomenu, prema izveštavanju domaćih medija, te su se svi zapitali da li se oseća dobro.

Pročitajte: ANA BEKUTA SE TAJNO SASTALA SA MRKINOM UDOVICOM – Daša imala samo jednu molbu

– Na današnji dan mi smo spojili istovremeno šestomesečni pomen, ali danas jeste njegov 80. rođendan. Tako da smo se okupili ovde još jednom da iskažemo poštovanje i sećanje na našeg velikog i dragog druga Mrku. Naravno da nam svima nedostaje, ali nekako u svemu uvek pronalazimo i njegovo prisustvo i šta bi on rekao i veoma su česta sećanja na taj period – rekao je on, a prenosi Story.

Ana Bekuta

Ata images

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“. Poslednjih nedelja svog života lečio se zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Njegova partnerka Ana Bekuta hrabro se držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES