Mlađi unuk Cece Ražnatović
Svet

May 8, 2023 22:23

By

Cecina prija je mislila da su joj zetovi savršeni, ali ono što joj je priredio Mirko Šijan potpuno je šokiralo

Majka Bogdane Ražnatović oduševljena odlukom Mirka i Bojane

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, godinama je važio za nestašnog dečka, a njegovo ime se često negativno provlačilo kroz medije.

Pročitajte Goca Božinovska priznala – Moja snajka je bolja od Cecine

Majka Bogdane Ražnatović

Bojan Vuković

Majka kao svaka majka, uvek ga je branila i govorila da je njen sin divan, ali da često ni kriv ni dužan upada u nevolje. Reči hvale za Mirka je imala i njegova tašta, majka Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan. Danijela Rodić je kako o Veljku, tako i o Šijanu, uvek govorila u sperlativu, hvaleći ih koliko su vaspitani, vredni…

Pročitajte Koliko je lep dečak – Danijela Rodić otkrila kako izgleda Krstan i svi su iznenađeni FOTO 

Majka Bogdane Ražnatović

ATA images

Da je to zaista tako Veljko je odavno dokazao, a sada se i Mirko pokazao kao pravi domaćin, vredan, radan a svojim postupkom je potpuno očarao taštu i tasta. Naime, Mirko već dugo pomaže Bojaninoj porodici u poslu oko proizvodnje i prodaje pilića, međutim, sad je otišao i korak dalje, otvorio je svoju tezgu.

− Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja – izjavio je Mirko pre nego što je  otvorio svoju tezgu.

Pročitajte Majka Bogdane Ražnatović više ne liči na sebe – Gubitak kilograma, promena frizure i moderna garderoba učinili je drugom ženom 

Majka Bogdane Ražnatović

Ata images

− Moji tast i tašta toliko su vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a, naravno, šta god treba, tu sam – dodao je tada.

S obzirom na to da su sada i Bojana i Mirko u poslu, nema sumnje da se i on ugledao na tasta i taštu. I dok oni vredno rade, unuke Zorana i Vukana čuva baka Goca.

Pročitajte Danijela Rodić otkrila koja joj je prija drža, Ceca ili Goca

Majka Bogdane Ražnatović

Bojan Vuković

Kako oni koji poznaju porodicu Rodić kažu, majka Bogdane Ražnatović je presrećna što im se ćerke nisu promenile iako su se udale za sinove poznatih ličnosti i što su i njihovi zetovi premašili sva njihova očekivanja.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES