Svadba Darka Lazića
Svet

December 16, 2022 21:00

By

Darko majku ujeo za srce: Pevač nemilosrdno izdao porodicu zbog nove supruge

Majka Darka Lazića jako je tužna što niti viđa, niti čuje svog sina. Da se nije pronela priča da se nedavno oženio devojkom koju zna tek par meseci, on joj se ne bi ni javio na telefon. Majk Darka Lazića loše se oseća zbog svega, a blizak izvor za naše novine Svet otkriva njena razočarenja i najdublje patnje a uz to Darko je i demantovao navode da je stao na ludi kamen.

Pročitajte: Mladenci u crnom – Oženio se Darko Lazić treći put u najvećoj tajnosti FOTO

Darko Lazić i Katarina

Ata images

– Pa, kako žena može da se oseća. Darko će majku živu da sahrani, što se kaže. Ona ne zna ni šta se dešava sa njim. Kad joj je drugi sin, Darkov brat, rekao da je saznao za ženidbu, žena je od muke zaplakala. Pa, ona samo njih dvojicu ima. I, Darko ima samo nju, otkako mu je umro otac Milan i umesto da gleda majku, da brine o njoj jer zna koliko je slomljena bila prvo njegovom nesrećom, a onda smrću muža, on je sad tako za srce ujede. I da majka ne može da se čuje sa svojim sinom da joj on kaže jel to istina ili nije! Pa to je strašno. Toliko da bude nemilosrdan, majka nije zaslužila. Ja ne znam šta se dešava sa tim detetom. Ili je poludeo ili ga je neko omađijao – priča
Brankina komšinica i nastavlja:

Pročitajte: Trudna Katarina, Darko Lazić zanemeo – Saznao da postaje otac po treći put, uskoro i svadba

Oženio se Darko Lazić

Foto: Ata images

– Ako je neko Darku ceo život bio podrška, to je majka, vetar u leđa za sve. Pa, on se nikom od ukućana nije javljao na telefon. Počeli su da sumnjaju da ga je Katarina okrenula protiv njih, ali znaju da nije malouman i da valjda tako nešto ne bi dozvolio. Sad majka opet čita kako Darko priča da živi na Kaćin račun jer nema pare, ali će da kupi luksuzan stan u Novom Sadu jer ona želi tamo da živi. Valjda će njoj da kupi, jer ga sad izdržava, pa je zahvalan, a sve druge su ga čerupale. A onda sam kaže da stalno radi. Pa gde su mu pare ako stalno radi! Taj dečko nije svestan šta mu rođena majka preživljava –  kaže komšinica koja za Branku ima samo reči hvale.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images