Scandal

2 Septembra, 2021 20:00

Majka Darka Lazića na LEKOVIMA! Slomila je priča o Darkovom POLUBRATU!

Jedna od komšinica Darka Lazića iz Brestača tvrdi za SCANDAL! da njegova majka Branka ne može da dođe sebi od kada se pojavila priča o navodnom vanbračnom sinu njenog pokojnog muža Milana!

Majka Darka Lazića pod stresom!

Kako nam se poverila, Branka danima ide po komšiluku i kuka na sav glas da je sigurna da je ta priča o Milanovom neverstvu čista budalaština, te da taj dečko samo koristi situaciju da se što bolje promoviše za Zadrugu u koju ulazi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Davor Lazić (@officialdavorlazic)

Naša Branka jadnica mnogo je loše. Kad je čula tu priču, pozlilo joj je, danima je uzimala lekove za smirenje – započinje za Scandal! komšinica iz Brestača i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Pa bar mi komšije znamo da je Milan bio duša od čoveka, živeo je za decu i porodicu. I Branka isto to zna, ali ipak je ona žena njegova, volela ga je ko Boga i ima traumu od tih priča jer se već pre nekoliko godina pojavljivala priča da Milan ima vanbračnu ćerku, pa je Darko namerno zvao ekipu emisije DNK da dokaže da je sve laž. On će i sada to uraditi, ali Branka je neutešna, a da sve bude gore, Milan, nažalost, nije živ i ne može da je umiri – zaključila je komšinica porodice Lazić.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ