Majka Darka Lazića svet novine svet portal
Svet

June 18, 2024 09:00

By

Darko Lazić javno zapretio očuhu: Ispao sam fer i korektan, a evo šta mi on radi, ne zna koliko sam besan

Majka Darka Lazića udala se protiv sinove volje

Branka Lazić, majka Darka Lazića udala se u tajnosti za biznismena Dragana Paunovića, što je veoma razbesnelo pevača.

Majka Darka Lazića svet portal svet

ATA images

Majka Darka Lazića i njen partner razbesneli pevača

Pevač je ove navode demantova i istakao da se njegova majka neće udati sve dok je on živ. Isto to je rekla i Branka. Međutim, kada se Brankin sada već muž oglasio za medije i potvrdio da je došlo do formalnog venčanja, te da će se proslava tek održati, pevač je proključao od besa i javno zapretio Draganu.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Facebook

– Ne želi da se daju izjave po novinama, prvenstveno zbog Darka. Drugo, ona ne voli ni svakome da daje izjave, to je razlog te priče. Darko, takođe, ne iznosi nikakve stvari iz privatnog života po novinama – rekao je juče Dragan.

Pročitajte Promena o kojoj svi pričaju – Majka Darka Lazića je preko noći postala lepotica

– Branka i ja smo zajedno trenutno, u Austriji smo. Za venčanje i veselje nemamo vremena, zbog poslovnih obaveza nemamo vremena da pravimo slavlje, biće otom-potom. Ovde u Austriji smo potpisali papir – rekao je Dragan za medije.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Ata images

– Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi.

Kakve on veze ima sa novinarima, moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu – rekao je Darko za medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM