Biljana i Emina
Star

18 Aprila, 2022 15:00

Biljana Dragojević uputila brutalnu poruku Dalilinom ocu Husi

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, pobesnela je zbog Husa Mujića, oca Dalile Dragojević, koji se i dalje nada da će njegova ćerka i Dejan ponovo biti zajedno.

Zapleti i raspleti u vezama Dalile i Dejana i Dalile i Filipa Cara i dalje su u žiži javnosti. Mediji pomno prate njihove razmirice a sada je bivša Zadrugarka Ana Spasojević otkrila da se čula Dalilinim tatom pre nego što je došla u studio. Ovom prilikom, javno je obelodanila detalje razgovora sa njim.

Pročitajte: GUŠILA SE U SUZAMA DOK JE PRIČALA O BOLNOJ TEMI: Dalila otkrila kakve joj je UŽASNE KLETVE izgovarala Biljana Dragojević! (VIDEO)

Majka Dejana Dragojevića pobesnela zbog zadrugarkinog razgovora sa Dalilinim tatom

Rekao mi je ako uspem da joj kažem da se što pre skloni od ove „budaletine“‘ i da pozdravim nju i Dejana. Očigledno je da on podržava samo njih dvoje. Mislim da on veruje da Dalila i Dejan mogu da nastave zajedno, kao da je ovo neki san loš koji će se završiti… – navela je Ana.

Majka Dejana Dragojevića nije ostala ravnodušna na ovo pa se vrlo brzo oglasila na Instagramu. Biljana je ljutito prokomentarisala sve ono što je pre nekoliko minuta Ana rekla o njenom sinu i njegovoj bivšoj ženi Dalili.

Pročitajte: Biljana Dragojević LIKUJE zbog Dalile i Cara! „Slavićemo kad se Dejan RAZVEDE”

Dušica Jakovljević provokativno najavila derbi: „Izućemo ih iz cipela“

Da li je normalna, da ona misli da će Dejan biti do kraja sa Dalilom koja 8 meseci skače po Filipu? Kao i Huso što misli da bi se Dejan pomirio sa njegovom ćerkom! – napisala je Biljana.

– Pa zašto Huso ne vrati sebi Eminu? Šta bi im falilo? Evo imaju moju podršku – dodala je Dejanova majka.

IZVOR: Telegraf.rs