Svet

11 Avgusta, 2020 19:00

Majka Draginja moli Slobu: Sine, oženi Jelenu dok sam ŽIVA!

Sloba Radanović godinu dana uživa u ljubavi sa Jelenom Đuričanin, ali je za sada stopirao planove o svadbi jer je sve stalo zbog korone. Međutim, kako se šuška, njegova majka Draginja je jako bolesna, pa ga moli da se što pre oženi i podari joj unuče.

ŽELI DA SE SLOBA OŽENI JELENOM!

„Tačno je da je Slobu majka nedavno molila da se što pre venča sa Jelenom. Draginja je u poslednjih meseci jako oslabila, oko 10 kilograma. Ima srčanih problema, a zbog problema sa kukom ide uz pomoć štaka. Kako je sve slabija i slabija, a Jelena joj je prirasla za srce, volela bi da joj baš ona bude snajka i da rodi Slobi dete kako bi dok je živa uživala u njihovoj sreći. Za razliku od bivše snajke Kije Kockar sa kojom se nikad nije slagala, Jelenu obožava, stalno se sa njom čuje telefonom i uvek joj je srce na mestu kad zna da je Sloba sa njom”, priča nam izvor blizak pevaču i nastavlja:

„Sloba skoro svake nedelje ide kod majke u Zrenjanin, kupuje joj namirnice i sve potrepštine. Baš brine za majku, pogotovo od kada je u decembru iznenada ostao bez oca. Samo da bi umirio majku, Sloba je Jeleni kupio skupoceni dijamantski prsten kojim ju je verio. Da nije korone, sigurno bi se i venčali krajem leta u krugu porodice, ali ovako ne planiraju još ništa. I njegova majka je jako slaba i ne bi ni smela da prisustvuje svadbi gde ima više ljudi! Pa ako bi se zarazila, to bi bilo pogubno za njen život”, otkrio  je za Star Slobin dobar prijatelj, a mi smo se i sami uverili da pevač i njegova verenica uživaju u ljubavi.

Inače, Jelena se pohvlalila skupocenim prstenom na društvenim mrežama. Kako kažu, košta oko 5.000 evra, te nema sumnje da Sloba baš voli Jelenu, ali i da dobro zarađuje.

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR