Majka Kije Kockar svet portal svet
Svet

May 21, 2024 14:25

By

Kijina majka upropastila lice estetskim korekcijama, a evo kako je izgledala kada je imala 21 godinu (foto)

Majka Kije Kockar povećala usne i operisala kapke

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar i sama je bila učesnica rijalitija “Zadruga”, u kome je, kao i njena ćerka, odnela pobedu posle koje je nestala iz javnosti.

Majka Kije Kockar svet portal svet

Ivan Vučićević

Majka Kije Kockar podlegla čarima estetske hirurgije

Ipak, na društvenim mrežama svojevremeno se pojavila njena fotografija nakon odlaska u ilegalu koja se ponovo vrti po društvenim mrežama, a na kojoj se vidi da je Nadica povećala usne, ali i navodno operisala kapke.

Komentari na račun njenog novog izgleda su različiti, a mnogi smatraju da je nepotrebnim korekcijama upropastila lice.

Iako je posle pobede u “Zadruzi” rekla da se u njenom životu neće ništa promeniti u njenom životu, čini se da je ipak odlučila da napravi promene, bar kada je izgled u pitanju.

– San svakog konobara je da otvori restoran, da imam četiri stola i nekoliko stolica. Biću ponovo konobarica, dočekivaću goste i reći ovo je vaš sto – pričala je Nadica posle pobede.

Pročitajte Majka Kije Kockar krije dečka, a evo šta kaže o svom privatnom životu

– Što se tiče Kije i mene, mi smo uvek radile, pre svega ovoga radila je nešto drugo, sve i svašta smo radile i uvek zarađivale, tako da nama novac nije prioritet – rekla je tada Nadica koja je veoma bliska sa ćerkom Kistinom.

Kija je jednom prilikom na svom Instagram profilu pokazala kako je izgledala njena majka kada je imala samo 21 godinu.

Majka Kije Kockar svet portal svet

Instagram

– Moja majka je trpela sve i svašta, jer nije bila materijalno, a ni stambeno obezbeđena. Ja sam na neki način, trpela zbog velike ljubavi prema njemu, prema ocu deteta. Moja ćerka Kija nije trpela, ali je prelazila zbog nekih stvari u životu, trpela i ćutala zbog neke ljubavi, jer mi žene pređemo preko nekih stvari, jer tako osećamo, osećamo neku ljubav, što nije dobro – ipričala je Nadica u emisiji “Magazin In”.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, TWITTER, INSTAGRAM