Majka Ksenije Knežević
Svet

October 31, 2022 09:00

By

Fatalna Beograđanka za kojom je svaki muškarac ludeo, a Knezu je rodila dve ćerke: Ovo je Nina, majka Ksenije Knežević FOTO

Majka Ksenije Knežević je ova prelepa dama

Otkako je kročila na javnu scenu, Ksenija Knežević privlači veliku pažnju gde god da se pojavi i stasom i glasom. Njena harizma i duhovitost pleni svuda okolo, a s obzirom da je ćerka poznatog pevača, neretko u medijima je vezuju za oca dok se o njenoj mami gotovo ništa ne zna.

Pročitajte: ŠOK! Evo za koga se UDAJE Ksenija Knežević! Nećete verovati kako izgleda!

Majka Ksenije Knežević

Foto: Instagram

Knez se razveo 2013. godine od bivše supruge Nine, sa kojom je dobio dve ćerke. Svi koji ih poznaju jednoglasno tvrde da je Ksenija kopija njene mame, a tome u prilog svedoče i Ninine fotografije na društvenim mrežama. Sudbonosno “da” majka Ksenije Knežević popularnom pevaču izgovorila je u osmom mesecu trudnoće davne 1995. godine.

Važila je za jednu od najfatalnijih Beograđanki za kojom je većina muškaraca uzdisala, ali je i tada kao i sada vešto izbegavala fotoreportere, medije i eksponiranje. Ljubav je trajala punih 18 godina, a česte nesuglasice dovele su do kraha braka o čemu je Knez i govorio jednom prilikom za Story:

Pročitajte: KNEZOVE ĆERKE SU PRAVE BOMBE – KSENIJA JE PEVAČICA POPULARNE GRUPE, A OD LEPOTE MLAĐE ANDREE NEĆE VAM BITI DOBRO!

Majka Ksenije Knežević

Foto: Facebook

Majka Ksenije Knežević

Foto: Facebook

– Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu.

Majka Ksenije Knežević zajedno sa Knezom najveća je podrška ćerki tokom započinjanja solo karijere. Da je pevačica veoma uspešno startovala govore dupke puni klubovi svakog vikenda širom Evrope.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram