Miljana prebila Bebicu
Svet

January 23, 2023 11:30

By

Miljana trudna, Bosa plače od muke: Neću da mi Kulićeva rodi unuče

Majka Lazara Čolića Zole pod velikim je stresom i to sa razlogom, pošto nije isključeno da do kraja godine postane baba…

To bi bila divna vest da snajka nije Miljana Kulić, pa nesrećna majka pokušava da preko produkcije stupi u kontakt sa sinom i pokuša da mu otvori oči dok ne bude kasno.

Pročitajte: Miljana i Zola ponovo zajedno – Evo šta o tome misle Marija i Bebica

Miljana i Zola

PrintscreenLazar i Miljana sada imaju bolji odnos nego ikad, ali Bosa ne zna da li je to iskreno ili sve  to rade u inat Mariji koja je izričito protiv njihove veze. Marija Zoli ništa ne veruje jer je mnogo puta izdao njenu ćerku i samo čeka da se to opet desi. Miljana je u jednom momentu, u raspravi Mariji rekla da jedva čeka da rodi Zolino dete, zbog toga su podjednako zabrinute i Marija i Bosa.

Pročitajte: Miljana Kulić neprepoznatljiva, izgleda tako tužno

Zola neće postati otac

Rajko Ristić

– Miljana je poslednja koju bi Bosa poželela za snajku jer nema šta joj  nije priređivala. Zvala, uznemiravala, pretila da će sina, odnosno Zolu naći u kanalu. Čak je snimila i onaj skandalozan video kad mu, kao ide na grob. Bosa vidi da ova ima psihički problem i sad pokušava da upozori Zolu da dete nije rijaliti igra nego obaveza za ceo život. Ona je razmišljala da mu kaže sve i ako stvarno želi potomstvo sa Miljanom da prvo odu kod lekara i urade procenu rizika po bebu zbog bolesti koje ima Miljana. Ali, niti može da mu pošalje poruku niti on nju sluša. Uvek joj kaže da je u pravu, ali na kraju radi po svom. Žena ne zna šta će od muke i brige, sin će je zbog Miljane dovesti do ludila – kaže Bosina komšinica piše naš časopis SVET.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images