Majka Luke Jovića
Svet

18 Decembra, 2022 12:30

Majka Luke Jovića postavila Sofiju Milošević na njeno mesto: O ovom potezu svi bruje FOTO

Majka Luke Jovića neguje idiličan odnos sa snajom

Luka Jović i Sofija Milošević već nekoliko godina uživaju u ljubavi čija su kruna preskatki dečaci, Teodor i Aleksej. Kako su oboje izloženi budnom oku javnosti, njihova privatnost nezaobilazna je tema u medijima, među kojima i porodični odnosi kao i to kako je svekrva Sofije Milošević prihvatila Lukinu izabranicu.

Pročitajte: Ljubav na ispitu – Sofija Milošević novom objavom na Instagramu podgrejala priče o ljubavnim problemima (video)

Majka Luke Jović

Majka Luke Jović

Opšte je poznato da je Luka iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević dobio sina Davida, te da je njegova bivša izabranica u odličnim odnosima sa porodicom Jović. Zbog ovoga se stalno spekulisalo na temu odnosa Sofije Milošević i Svetlane Jović. Majka Luke Jovića jednom prilikom je istakla kako je jako tužna što se o vezi njenog sina vrlo često i ružno piše i par reči dodala o svojoj snajki:

Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna – ispričala je ona nedavno.

Pročitajte: Iznenadila domaću javnost – Sofija Milošević donela konačnu odluku, svi čekaju Lukinu reakciju

Majka Luke Jovića

Foto: Instagram

Kako zaista stvari stoje te kako se majka Luke Jovića ophodi prema popularnoj manekenki, pokazala je ona najnovijom objavom kojom je na put stala daljim spekulacijama.

Naime, na svom „Instagram“ profilu Sofija je objavila veoma interesantan stori prikazavši punu trpezu turšije koje je poslala upravo Lukina mama, a uz komentar koliko je sve ukusno, do znanja je stavila zlim jezicima da su njihovi porodični odnosi sasvim u redu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram