Majka Mirjane Karanović
Svet

18 Maja, 2022 17:15

Smeh i suze, ovo je radost života: Mirjana Karanović ponosno pokazala majku. Rada slavi 90. rođendan (FOTO)

Majka Mirjane Karanović proslavila 90. rođendan

Majka Mirjane Karanović – Sva snaga u jednooj fotografiji

Sve dok imate žive roditelje, dete ste“, kaže mudra izreka, a Mirjana Karanović ne krije sreću što je njena mama Rada napunila devedeset godina. Tim povodom objavila je fotografiju slavljenice, koja gasi svećice na rođendanskoj torti u obliku srca, piše „Hello!“

Pročitajte: Mirjana Karanović ostaje bez doma! Evo ko želi da ga sruši!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kad si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija. Moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude, poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život ‒ izjavila je jednom prilikom proslavljena glumica, šaljući snažnu poruku.

Pročitajte: Mirjana Karanović: Uvek sam nalazila način da isplivam na površinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

‒ Njeni roditelji nametnuli su joj sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju. Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati i reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram