Scandal

8 Januara, 2021 19:09

Majka NAPALA ćerku! Zadrugari osuli paljbu po Kulićki!

U Zadruzi se ozbiljno zakuvalo kada su zadrugari videli snimak sa Nove godine, kada je Marija Kulić opominjala svoju ćerku, Miljanu, zbog odlaska u pab i slobodnog ponašanja sa Kristijanom Golubovićem.

Zadrugari osuli paljbu po Kulićki

Dogovorili smo se da posle Nove godine više kap alkohola ne uzme. Pored ove moje muke, Čorba me ne zanima, javno mu kažem da će sledeći put loše da prođe. Seljačina jedna! Miljana je opet popila sinoć jedno pivo, a obećala je da više neće da pije, otrgla se kontroli, ona nije znala gde se nalazi. Trebalo je da dođe i vidi sebe u pijanom stanju, kao da je znala da će ovo biti, pa zato nije došla – komentarisala je Marija piše Kurir.rs.

Ubrzo su se zakačile Nadica i Marija.

Treba da je bude sramota! Bolje što je videla Marija, nego Miljana, pa sada može da komentariše druge devojke. Stalno mi govori da ne pominjem Kiju, ali ja svoje dete realno gledam. Ovo je očaj jedne žene – govorila je Nadica prenosi Kurir.rs.

Ti si pokazala da si zlo! Na mesto, bubašvabo! – uzvratila je Marija.

Miljana je gora od svih devojaka ovde u kući, ušla je kod Kristijana, koji je oženjeni muškarac, a Marija komentariše sve druge devojke. Nisi je vaspitala kako treba – rekla je Sanja.

Vi ste veće ku*vetine od Miljane. Da li te je mama naučila da dr*aš ku*ac Anđelu? Nije – branila je Marija.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ