Deda Novaka Đokovića svet portal svet
Svet

May 3, 2022 14:17

By

Dijana Đoković otkrila detalje iz svoje mladosti: U početku ga nisam volela

Majka Novaka Đokovića poznata je u celom svetu kao žena koja je najodgovornija za to što je Nole postao najbolji svetski teniser svih vremena.

Međutim, ona je žena koja živi sasvim običan život, posvećen porodici, te ne želi često da se eksponira u javnosti.

Iako se o njenom životu sa Srđanom Đokovićem dosta toga zna, malo je poznato kako je živela pre braka sa ocem srpskog asa.

Prva ljubav Dijane Đoković nije bio Srđan, posle 36 godina braka isplivala velika tajna: U početku ga nisam volela... (foto)

Majka Novaka Đokovića deli jednu ljubav sa sinom

Prilikom gostovanja u emisiji „Sve u svemu“ Dijana je pričala o devojačkim danima, bezbrižnom detinjstvu, ali i o svojoj prvoj ljubavi.

Sedam i po godina igrala sam folklor. U početku ga nisam volela jer sam bila prinuđena da ga igram. Četiri godine provela sam u Nišu, tata je bio vojno lice, pa smo se često selili. Kada sam se vratila u Beograd, „upala“ sam u školu koja je bila nova i nije imala salu za fizičko. Nastavnik fizičkog, jedan brka, terao nas je da igramo folklor. U to vreme nisam slušala narodnu muziku, pa sam plačući dolazila kući jer nisam želela da igram kolce – ispričala je majka Novaka Đokovića i otkrila kako je s vremenom zavolela folklor.

tv prva printscreen

Pročitajte: Dijana i Srđan se sele iz porodične kuće! Novak ih moli da to ne rade?!

Međutim, cela moja generacija jako je zavolela folklor, te smo sledeće godine prešli u Kulturno-umetničko društvo„Lukica Mitrović“ i zaista smo se lepo družili. I Novak voli kolce, ali me stalno kritikuje što ga nisam naučila da igra. Nije bilo prilike, ali ga možda jednog dana naučim.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello

FOTO: RAJKO RISTIĆ, TV PRVA PRINTSCREEN