Svet

March 6, 2023 21:49

By

Rada Manojlović progovorila o teškoj bolesti: Ona ne bira, napada i mlade, lekari su mi rekli…

Majka Rade Manojlović preminula je veoma mlada

Otkada se 2007. godine pojavila u takmičenju “Zvezde Granda”, pevačica Rada Manojlović osvojila je srca publike, te je veoma brzo postala jedna od najtraženijih pevačica u regionu. Ipak, malo ko zna da je Manojlovićeva pre takmičenja pevala na privatnim proslavama i tako zarađivala za život.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Radi Manojlović se ostvaruje najveća želja, Harisa obuzele suze radosnice 

Ata images

Gostujući u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” pevačica priznaje da je zarad svoje karijere zapostavila fakultet, ali da joj je novac koji je u to vreme zarađivala dosta pomogao kada se njena majka borila sa opakom bolešću.

Naime, majka Rade Manojlović bolovala je od karcinoma, a saznanje da šansa za izlečenje ne postoji slavnu pevačicu je dotukla.

Pročitajte: Saša Popović raskrinkao Radu i Milana – Ona je otplaćivala njegove dugove, u pitanju su desetine hiljada evra 

Dragan Gajić

– Nikada nisam verovala u te prognoze, ali moram da vam kažem, oni kada su rekli da će živeti još mesec dana, 30 dana je još živela – počinje priču Rada Manojlović u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” i dodaje:

– Ja sam sa njom bila do samog kraja, držala sam je za ruku.

Bolni trenuci kroz koje je porodica prolazila kada je majka Rade Manojlović primljena u bolnicu obeležili su njen život i ostavili na srcu ranu koja ni vreme ne može da izleči. U pomenutoj emisiji Rada se kroz suze prisetila i kojim rečima ju je majka bodrila da se hrabro suoči sa njenim odlaskom i nastavi da živi život punim plućima.

Pročitajte: Ništa od Radine i Harisove ljubavi – Ova žena tvrdi da su ih razdvojili njegova majka i novčani problemi 

– Sećam se, veče pre nego što je vodimo u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: “Zašto plačeš?”, a ja kažem: “Zato što nisam provela više vremena sa tobom” – prisetila se Rada.

Majka Rade Manojlović se poput lavice borila do samog kraja, a nakon njene smrti pevačica ne krije da je bila na terapiji, te da su joj prepisani lekovi za smirenje. Najveća podrša u tim trenucima bili su joj otac i sestra Marija bez kojih, kako sama priznaje, ne bi mogla da zamisli život.

IZVOR: STORY/BLIC TV

FOTO: BLIC TV PRINTSCREEN, DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES