Rešićka i Anđelo
Svet

January 9, 2022 16:00

By

Majka Sandre Rešić u suzama! „Umreće mi dete, ona je bolesna”!

Sandra Rešić nedavno se onesvestila u Zadruzi, iako su mnogi pomislili da je to samo posledica umora i nespavanja, pevačica krije da se već godinama bori sa teškom bolešću.

Majka Sandre Rešić u suzama!

Sandra ima problem sa štitnom žlezdom, a doktori su joj čak predložili i operaciju.

Sandra ne voli o tome da priča i nikada javno nije volela o tome da govori koji zdravstveni problem ima. Ona je pre nekoliko godina otkrila da ima problema sa štitnom žlezdom i odmah je počela sa terapijama i adekvatnim lečenjem. Osećala je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila lekarima. Ubrzo joj dijagnostikovan problem, te je odmah dobila adekvatnu terapiju. Uplašila se prilično ali su joj lekari rekli da je sve pod kontrolom, da mora da se pridržava saveta i tako su je i smirili. Ne bih smela da se nervira, tako da uslovi u rijalitiju nisu idealni za nju. Njena majka Sandre Rešić, Slavica nekad ume toliko da se iznervira kaže ‘Umreće mi dete tamo od stresa’, ne može da je gleda koliko se kida zbog drugih ljudi – kaže Sandrina drugarica i dodaje:

sandra krije tešku bolest

Bojan Vuković

Doktori su Sandri predložili operaciju štitne žlezde, mada za sada nije neophodna. Pored toga što se bori sa štitnom ona je oštetila i jetru, a verovali ili ne sve od prekomerne količine gaziranih pića koju je konzumirala. Srećom, kada je rešila da smrša, rešila je da prestane da pije gazirane sokove, i tada je krenula situacija da se popravlja. Njena majka je uplašena da Sandra nije nasledila neku bolest od oca. Nino je imao probleme sa jetrom, a umro je od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjim konzumiranjem alkohola – završava Rešićkina prijateljica.

FOTO: RAJKO RISTIĆ