Počinilac masakra
Svet

February 23, 2023 15:45

By

Ovo je majka Sanje Vučić: Ima neobično ime, pevačica skroz liči na nju FOTO

Majka Sanje Vučić neprikosnovena je lepotica

Popularna pevačica Sanja Vučić svojevremeno je na društvenoj mreži podelila snimak na kojem je pokazala njenu majku, pevačicu Mevlidu Vučić.

Pročitajte: Šok – Sanja Vučić priznala da se ne kupa (foto/video)

Trudna Sanja Vučić

Foto: Instagram

Novi trend na Tiktoku “Moja mama” zapalio je mreže, a izgleda da ni poznate ličnosti nisu ostale imune, pa sve češće viđamo da dele fotografije roditelja iz mlađih dana. Trendu se pridružila i Sanja Vučić, koja je pokazala svoju majku, a prema svemusudeći, mlada pevačica je upravo od nje nasledila lepotu, ali i glas.

Uraganka je i ranije više puta istakla da potiče iz muzičke porodice i da su njeni roditelji takođe muzičari. Kako je navodila, oni se bave narodnom muzikom, pa je uz njih savladala i taj repertoar.

Jednom prilikom je i Sanjina majka, pevačica Mevlida Vučić istakla da je ponosna na svoju ćerku:

– Koliko sam ponosna na moje dete, toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju – rekla je ranije Mevlida.

Pročitajte: Radiću i sa stomakom do zuba – Sanja Vučić progovorila o trudnoći, sreću ne može da sakrije

Osim dobrih gena i ljubavi prema sebi, Sanja ipak neguje prave ženske navike pa je otkrila kako se neguje…

– S obzirom na to da nemam većih problema sa kožom ili kosom, nije mi potrebna posebna nega. Ne koristim kremice i pomadice za lice, već samo mleko za telo nakon tuširanja. Ne praktikujem ni neki poseban šampon, a kosu sređujem jednom mesečno. Ne češljam se kad je operem zato što ona ima neki svoj oblik i razdvaja se u zasebne pramenove koji lične na dredove. Potpuno su umršeni, tako da izgledaju divlje i to mi se dopada. Uglavnom stavljam samo korektor na podočnjake, ajlajner i maskaru. Ne koristim ni pudere, osim ako uveče izlazim u grad. Najviše volim dnevnu šminku ili kada je uopšte ne nanosim jer preferiram prirodni izgled.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy / Idjtv

FOTO: ATA images