Trudnoća Seke Aleskić svet portal svet
Svet

May 15, 2024 20:48

By

Seka Aleksić majci platila podmlađivanje: Ibrima je preko noći postala prava lepotica (foto)

Majka Seke Aleksić se podmladila

Majka Seke Aleksić bila je najveći oslonac i podrška folk zvezdi tokom odrastanja. Iako danas žive lagodno i bez materijalnih poteškoća, ni jedna ni druga nikada nisu zaboravile šta znači nemati.

Majka Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

Uprkos tome što su ratne godine proveli u oskudici, Ibrima se požrtvovano trudila da njena deca ne oskudevaju. Sama se starala o sinu i ćerki, koja ne krije koliko joj je zahvalna na svemu.

Pročitajte: Brat Seke Aleksić otkrio istinu o porodičnim odnosima – Okrenula mu leđa kad je bilo najteže 

– Jedina kraljica koju poznajem! Mama, srećan 66. rođendan – čestitala je Seka Aleksić majci pre dve godine rođendan i objavila zajedničku fotografiju. Ako ste se pitali od koga je nasledila lepotu, odgovor je upravo stigao, jer majka Seke Aleksić je prava lepotica.

Majka Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

Tada je posebno sve oduševio Ibrimin stajling za koji se po svemu sudeći pobrinula njena ćerka.

Majka Seke Aleksić podmladila se preko noći

Osim mladalačkog stajlinga, primetno je da Sekina majka i izgleda veoma mladoliko, a mnogi komentarišu da joj je upravo ćerka platila podmlađivanje.

Iako je Ibrima oduvek bila lepa žena, evidentno je da joj je lep i lagodan život koji joj je ćerka omogućila, pomogao da sačuva svoju prirodnu lepotu, a nije nemoguće da je pribegla i nekoj sitnoj intervenciji koja ju je podmladila.

Majka Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

‒ Vrlo mlada počela sam da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat išli su na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih i nasrtljivih gostiju, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me ‒ otkrila je Seka jednom prilikom, piše Hello!.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM