majka žike todorovića
PREDIVNO!

June 2, 2022 15:00

By

Sličnost je šokantna: Pogledajte kako izgleda Snežana, majka Žike Todorovića. Prava dama! (FOTO)

Majka Žike Todorovića je prava dama

Poznati glumac Srđan Žika Todorović osim što je dete poznatih roditelja, veliku pažnju je privlačio svojim savršenim ulogama u serijima i filmovima ali i muzičkom umeću dok je svojevremeno kao mladić svirao u grupi EKV.

Pročitajte: Žika Todorović završio na ulici! Tužne fotografije slavnog glumca potresle javnost!

Majka Žike Todorovića danas puni 81. godinu

Često na društvenim mrežama objavljuje detalje iz svog privatnog života a danas je iznenadio objavom gde smo posle dužeg vremenskog perioda imali priliku da vidimo njegovu majku u javnosti. Otac Bora Todorović je naširoko poznat javnosti ali žena koja mu je ukrala srce svoju intimu je čuvala u četiri zida bez ekponiranja. Ona danas puni 81.godinu a ponosni sin joj je čestitao uz dirljivu fotografiju na kojoj joj pokazuje svu ljubav.

Pročitajte: SUDAR GENERACIJA NA RED TV: Žika Todorović postaje influenser, a Andrijana će mu u tome pomoći!

Majka Srđana Žike Todorovića je poznata balerina Snežana Matić, a sličnost između nje i glumca je neverovatna. Od kada je početkom godine otvorio Instagram profil, obožavaoci Srđana Žike Todorovića imaju priliku da po prvi put zavire u njegov intiman svet, s obzirom na to da glumac nikada nije voleo da govori o sebi u medijima.

Žikin profil predstavlja svojevrstan vremeplov, gde postavlja slike iz detinjstva i momačkih dana, među kojima su najlepše one sa tatom, čuvenim glumcem, tetkom, slavnom Mirom Stupicom, kolegama, među kojima su i članovi kultnog benda EKV, u kome je Žika svirao bubnjeve.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Insatgram