Scandal

14 Juna, 2021 11:00

MAJU GRIZE savet ZBOG TUŽBE ZA STARATELJSTVO KOJA JE STIGLA Janjušu!

Maja Marinković priznala je da je grize savest zbog tužbe koju je Marko Janjušević Janjuš dobio od Ene, a vezano je za starateljstvo nad njegovom ćerkom Krunom.

REKLA SVE ŠTA MISLI!

Iskrena da budem, kao što mi je neko rekao juče na Zadrugoviziji, najbolje izgledam kad se najgore osećam – započela je razgovor Maja.

Zbog sitnica smo pravili probleme… Ja se sada trudim da se iskontrolišem. Jesam tu uvek u blizini kao Denis napast, ali ja neću da odustanem, ne mogu da odustanem od čoveka koga volim. Poštovaću svaku njegovu odluku, ali on sto puta kaže da je kraj, pa završi sa mnom. Ja sam ga pitala danas da li smo u vezi, on je rekao da neće ni sa kim da bude do kraja života, ono njegovo, a onda legne pored mene i kaže mi da me voli. Ja ne mogu da budem njemu ispred nekoga koga najviše voli, ćerke, ali to su dve različite ljubavi. Rešenje nije razdvajanje, nego da poradimo na ponašanju, da pokažemo da smo normalni ljudi, što nismo do sada. Ja smatram da se promena na meni vidi. Ne mogu ja iz korena da se promenim, takva sam kakva sam, ali biću mu podrška. Za sada smo okej – dodala je Marinkovićeva.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM