svet

March 18, 2016 17:38

By

Mama & Beba i Nivea Baby Puzijada: Održana najslađa trka u gradu

Nivea (44)

U organizaciji časopisa Mama i Beba i pod pokroviteljstvom brenda NIVEA Baby održana je sedamnaesta po redu Puzijada u Beogradu.

Nivea (5)

Tržni centar Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do deset meseci i starije, takmičile su se u puzanju, a roditelji i rodbina su navijali za svoje male takmičare. Beba koja je u svojoj grupi, puzeći u jednoj od šest traka, bila najbrža, ušla je u trku za najbolje sveukupno vreme.

Nivea (61)

U mlađoj grupi najbrže su bile bebe Lena Slavković, Todor Damjanović i Filip Matković, a ovog puta je pobedila damica Lena. U starijoj grupi joj se na pobedničkom postolju pridružila i Leona Lazić.

Najbrže bebe puzalice u starijoj grupi bili su Ognjen Stanić, Lazar Kovačević i Katarina Gajić.

Nivea (79)

Učesnici su dobili primerak časopisa “Mama i Beba” i vredan paket brenda Nivea Baby, a pobednike je Nivea Baby posebno obradovala pobedničkim paketom.

Nivea (51)

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale. Starije bate i seke su se igrale u posebno pripremljenom NIVEA dečijem kutku u sklopu kog je bila organizovana radionica slikanja i ambijent za zabavno fotografisanje.

Nivea (41)

Informacije o ovoj i o sledećoj Nivea Baby Puzijadi svi zainteresovani mogu pronaći na Facebook stranici i časopisu “Mama i Beba“, kao i na društvenim mrežama kompanije Nivea i tržnog centra Delta City.

Nivea (66)

Nivea (68)

Nivea (57)

Nivea (2)

Nivea (1)

Nivea (9)

Nivea (12)

Nivea (14)

Nivea (19)

Nivea (30)

Nivea (33)

Nivea (75)

Nivea (73)

Nivea (72)

Nivea (71)

 

Nivea (69)

Nivea (29)

Nivea (20)

Nivea (17)

Nivea (10)

Clipping

kliping 1

kliping 2

kliping 3

kliping 4

kliping 5

kliping 6

kliping 8

press puzijada

press