Star

8 Januara, 2021 23:00

Mama Slavica u STRAHU: „Toma i njegova majka mogu da joj OTMU dete!”

Nadežda Biljić i Toma Panić prave pometnju iz minuta u minut! Najpre su imali burno suočavanje, nakon čega se stekao utisak da pevačica ipak želi sve da oprosti bivšem manekenu i primi ga u svoj dom.

Nadeždi uzimaju sina?

STAR je pozvao njenu mamu Slavicu koja nam je objasnila da njih dvoje igraju igru, kao i da je besna jer je njena ćerka pravila scene koje kako kaže može da iskoristi porodica Panić protiv nje.

Nadežda je povređena žena, ona nije folirant, pokazala je da nakon svega ipak ima emocije prema Tomi, a njega ne bih komentarisala. Strašno je sve ono što se dešavalo, nije smela da nasrće na njega i to što je govorila da će se ubiti, to je bio afekat, ali to ponašanje može da iskoristi druga strana, o tome je trebalo da razmišlja. Reći ću vam da njih dvoje igraju igru, a pokazaće se koja je to igra. Jedino realno mišljenje na ovu situaciju ima Marija Kulić, ja se sa njom slažem. Nada je moje dete i ja ću uvek stati uz nju, sve i da planira da se pomiri sa Tomom, ja moram sa njim da obavim razgovor, ali nikada ništa ne bi bilo isto – kaže za STAR Slavica i dodaje:


Nisam se čula sa Tominom mamom, ja sam sa njima završila, ona je poslala poruku mom suprugu kada je Nadežda ušla u Zadrugu, i ja sam mu rekla da obriše tu poruku. Oni su prvi počeli, prevara i to javna, ne može da se opravda nikada. Ja sam uz svoje dete i boriću se sa njom, Longa može porodica Panić da viđa i da dobiju informaciju kako je i šta je, ali da nam ga neko oduzme to se nikad desiti neće. Ne mogu da proglase Nadu ludom, jer je ona povređena i reaguje kao žena koju sve boli i koja pati. Tu su i psihijatri koji mogu da dokažu da je odgovorna majka koja i te kako vodi brigu o detetu. Svašta je rekla u afektu jer je povređena. Ona je mnogo oslabila i zdravlje joj je poljuljano zbog stresa – završava Nadeždina mama.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR