Majka Žike Todorovića svet novine svet portal
Svet

June 9, 2023 13:00

By

Moja voljena mama… Žika Todorović preplavljen uspomenama, majke će se sećati sa posebnom emocijom FOTO

Mama Žike Todorovića i dalje je lepotica

Ako se ima u vidu da mu je otac glumački bard Bora Todorović, rođena tetka neponovljiva Mira Stupica, a majka balerina Snežana Matić, onda nimalo ne treba da čude brojni talenti kojima se može pohvaliti Srđan Žika Todorović. Žikini roditelji su se upoznali u Zagrebu početkom šezdesetih godina prošlog veka.

Pročitajte Ostavio ju je zbog druge, patila je i nikad se nije udala – Ova poznata voditeljka ludo je volela Srđana Todorovića, svi su ih komentarisali

Mama Žike Todorovića

ATA images

‒ Bora je kevu sreo kada je bila mlada balerina, tek je počela da igra u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tu su se oni smuvali i on ju je poveo u Beograd. Ja sam se rodio 1965, a oni su se razveli četiri godine kasnije ‒ ispričao je jednom prilikom Žika, koji razlaz roditelja nije doživeo kao hendikep, naprotiv.

‒ Ja sam živeo sa mamom, ali kad god je ona odlazila na vežbe i predstavu, bio sam sa Borom. Mogu da kažem da sam imao baš lepo detinjstvo. Svaki poklon, svaki rođendan, svaka Nova godina, sve je bilo duplo. Na more sam išao malo sa kevom, malo sa ćaletom. Uglavnom, naš odnos je bio dobar ‒ kaže popularni glumac.

Pročitajte Svakog dana ljubim njegove slike – Žika Todorović nije mogao da zadrži suze na pomen pokojnog sina

Mama Žike Todorovića

ATA IMAGES

Bez oca je ostao pre devet godina, a majci, koja je zakoračila u devetu deceniju, veliki je oslonac u svakodnevnom životu. Redovno se mogu sresti i u zajedničkim šetnjama gradom.

Koliko je Žika ponosan na svoju majku najbolje pokazuje to što na svom Instagram-profilu često objavljuje njene fotografije. Poslednja u nizu, nastala u mlađim danima Snežane Matić, svedoči o njenoj vanvremenskoj lepoti, a tome u prilog govore i brojni komplimenti koji su ispratili taj post.

Pročitajte Tužne fotografije slavnog glumca potresle javnost

Moja voljena mama“, jednostavno je poručio Žika Todorović koji svoju majku obožava, piše Hello!.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram