Razvod Dragane Mirković svet novine svet portal
ekskluzivno

December 3, 2022 12:30

By

Ovo samo ćerka može da priredi: Dragana i Toni u suzama i strahu za Manuelu VIDEO

Manuela Bijelić započinje muzičku karijeru, majka i otac ponosni

Da je ćerka Dragane MirkovićManuela Bijelić talentovana za muziku svi su znali. Prvi put kada je osetila potrebu naslednicu da pohvali pevačica je tu informaciju podelia s javnošću, dok hvalospeve nije štedeo ni brat Marko, odnedavno takođe u muzičkim vodama.

Pročitajte: Sad znamo na koga su lepe Dragana i Manuela – Upoznajte majku Dragane Mirković FOTO

Manuela Bijelić započinje muzičku karijeru

Foto: Instagram

Da peva odlično i ima prelep glas priznala je i sama Manuela, međutim, za razliku od brata do skoro nije pokazivala mnogo interesovanja da javno predstavi svoj talenat. Zapravo, samo se tako činilo, jer sudeći po najnovijim vestima Manuela Bijelić započinje muzičku karijeru uskoro. Draganina i Tonijeva mezimica odlučno i ozbiljno je zagazila u muzički svet, a lepe vesti podelio je ponosni otac.

Pročitajte: Draganina i Tonijeva velika želja je ostvarena – Manuela Bijelić podelila prelepe vesti, majčino srce je puno (foto)

Kaver, objavljen na Jutjubu svedoči tome da je Manuela započela pevačku karijeru i to duetom sa prijateljem Lukom. Istina, doduše, prvu pesmu ona će uskoro publici predstaviti na engleskom što je pitanje da li je Dragani pravo. Ne sumnjamo, s obzirom da Manuela Bijelić započinje muzičku karijeru da će naslednica pevačice i bogatog biznismena snimiti nešto i na maternjem jeziku, i time zadovoljiti i želje roditelja.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images