Milomir Maric i Vesna Radusinovic
Star

14 Januara, 2022 11:45

Borba sa koronom se nastavlja! Marić priznao: „Da nije bilo moje Vesne ne bih ostao živ”!

Urednik Heppy televizije Milomir Marić i dalje se bori sa koronom kojom je u roku od šest meseci dva puta zaražen, a Vesna Radusinović sada je objavila zajedničku sliku na svom Instagramu kojom je oduševila sve njihove fanove. Želje za brzim ozdrvljenjem stižu sa svih strana, ali Marić se ne posao neće vratiti dok lekari to ne odobre.

Marić priznao: „Da nije bilo moje Vesne ne bih ostao živ”!

Marić je primio specijalnu terapiju, ali Vesna je veoma zabrinuta za posledice i moguće srčane komplikacije koje korona zna da izazove. Naime, Marić je čudom preživeo čak tri infarkta uzastopno. On sam priznao je da mu je život spasila Vesna koja je u bolnici molila da ga zadrže i ispitaju iako su lekari umesto na srce prvo posumnjali na dijafragmu i želudac.

Marić je tokom pregleda doživeo čak tri uzastopna infarkta i da nije bio u lekarskim rukama verovatno ne bi preživeo. Posle takvog iskustva, Marić ima puno povrenje u Vesninu žensku intuiciju i brigu o svom zdravlju predao je njoj u ruke.

PROČITAJTE I… Pogledajte gde žive Vesna Radusinović i Milomir Marić! Šokiraćete se kada vidite šta joj svaki dan poklanja!

FOTO: RAJKO RISTIĆ