Svet

11 Januara, 2021 17:00

Marija Bulat NAPUSTILA rijaliti i ponela POZITIVNA iskustva!

Marija Bulat napustila je rijaliti „Zadruga” odakle je ponela pozitivne utiske, iako nije bilo sve kako je očekivala. Zanimljivo je i to da je suprug Marko Bulat nije sačekao u studiju.

Ponela pozitivna iskustva

Ona po izlasku nije krila kako se oseća i šta misli o ostalim učesnicima.

Dobro sam, malo umorno, ali dobro je. Marko i deca nisu bili u Beogradu uopšte, pa je sad došao po mene i idemo kod dece. Ništa nije bilo kao što sam očekivala, da ih vidim odmah. To je bio jedan umorni odmor, baš lep, nisam imala vremena ni da se razočaram –  rekla je Marija piše Kurir.rs.

Ona je za vođu postavila repera Nenada Aleksić Ša i objasnila svoju odluku:

Njega najduže poznajem, nekako mi je malo potonuo, nije najbolje i eto, htela sam malo da se trgne – kaže ona prenosi Kurir.rs.

Marija je ispričala da li ju je neki zadrugar razočarao, kao i ko joj je favorit.

Svi su isti manje-više, za neke pomisliš jedno, pa se ispostavi da nije baš tako, ali dobri su svi. Meni je favorit Čorba, zbog tih njegovih enklava i Kosova, što može drugačije, a neće, hoće da ostane tamo, skidam mu kapu, stvarno je dobar momak – ističe bivša zadrugarka.

Muž Marko Bulat nije je sačekao u studiju jer su se tako dogovorili, a ona se našalila da je pomislila da ju je ostavio.

Ja sam mislila da me ostavio, reko’, ko zna šta je. Ne, šalim se, znala sam da će oni otići u Loznicu, tamo imamo kuću, sad idemo zajedno tamo. Sačekao me je Pavle, Marko je došao po mene posle – zaključila je Marija.

FOTO: RAJKO RISTIĆ