zolina majka
Star

13 Septembra, 2021 09:52

Marija IZBACILA Miljanu iz KUĆE! Propašćemo zbog dugova!

Miljana Kulić, diskvalifikovana je iz Zadruge 5, još mora da plati 100.000 Pinku. Zbog toga je Marija izbacila Miljanu iz kuće!

Marija izbacila Miljanu!

Njena majka Marija posle ćerkinog izbacivanja rekla je da se ne oseća Miljana ne oseća najbolje.

Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro – kratko je prokomentarisala Marija, pišu Kurir i Blic.

Kako pišu mediji u Nišu dogodio incident koji je pretio da eskalira. Marija je nervozno zapretila Miljani da će je izbaciti iz doma, jer kako je krenulo zbog nje će morati da prodaju kuću u Nišu kako bi otplatili dugove.

Marija se hvata za glavu i kuka po čitav dan. Ne može da veruje šta joj je ćerka napravila, doslovno pakao od života. Pinku su dužni 100.000 evra, a pored toga Miljana ima i velike kockarske dugove – priča izvor, pišu Kurir i Blic.

Pomenuti izvor kaže da je problem kod Kulića ozbiljan i da zamalo je Marija izbacila Miljanu iz kuće

Ako se ovako nastavi, Marija će morati da proda kuću u Nišu. Cela ulica se orila kada je Marija vikala na Miljanu i govorila joj: „Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo kako bismo vratili tvoje dugove. Odakle više novac da izvlačimo?“. Siniša je sve vreme pokušavao da urazumi suprugu, ali nije uspevao. Valjda će se tenzija u njihovom domu stišati – zaključuje izvor blizak Kulićima, pišu Kurir i Blic.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ