Život Marije Kulić
šokantno

31 Oktobra, 2022 12:45

Šokantne tvrdnje besne Marije Kulić: Zola je pokušao da ubije Miljanu, zaključavali su je u podrum i drogirali lekovima

Marija Kulić besna iznela istinu o odnosu Miljane i Zole

Miljana Kulić otkako je ponovo ušetala na imanje u Šimanovcima ne prestaje da se iznova zbližava sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom. Sada je ušao i njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica kojeg je javno ostavila zbog Zole, a svi se pitaju kako sve ovo podnosi njena majka Marija Kulić.

Pročitajte: Marija Kulić u suzama – Otkrila strašne detalje o Miljaninom zdravstvenom stanju

Marija Kulić besna

Foto: Ata images

Naime, tokom sinoćne emisije u kojoj je gostovao Zolin prijatelj, uživo se uključila Miljanina majka i iznela niz stravičnih optužbi na račun bivšeg zeta. Ona tvrdi da su Miljanu u Derventi psihofizički zlostavljali, braneći joj da jede i zaključavajući je u podum, a ona sad opet hoće da se vrati Čoliću.

– Ne mogu da ga smislim, ne želim ni da se pogledaju, a ne da porazgovaraju – rekla je Marija Kulić.

– Da li ti kriviš Zolu iako je ona tu priču inicirala? – pitala je Dušica

– Nek ide kod njega u Derventu onda kad se završi rijaliti. Nek Ivica dođe po nju, pa nek je vode – odgovorila je Marija Kulić besna pa dodala:

Pročitajte: Marija Kulić besna okrenula leđa Miljani – Evo šta kaže za Bebicu i Zoli

Marija Kulić besna

Foto: Youtube printscreen

 

-Ako joj je tamo lepo gde će da je kljkukaju lekovima, da je zaključavaju po podrumima i da je maltretiraju, neka ide, ako je to njena sreća odma. Dete, zlato moje, srećan ti put i sve najlepše.

– Rekao sam šta sam imao i prošli put, to se nije dešavalo. Oni jedno vreme budu normalni, maltene se ponašaju kao u Zadruzi, malo normalni, malo osciliraju. Oni su najčešće pričali u mom podrumu na krevetu da mi ne bismo čuli, pa se onda tamo potuku. Miljana onda dođe gore na sprat, uzme da razbija televizor – nadovezao se Ivica.

Pročitajte: Više ne liči na sebe – Ovako posle operacije i borbe za život izgleda Miljana Kulić (foto)

Marija Kulić besna

Foto: Youtube printscreen

– Ja bih celu kuću polomila da me neko zaključa. Još je zaključao jer je ponela novac da vrati Caru, a on je zaključao da mu ne bi vratila. Ivicina žena joj je stavljala lekove u kafu i hranu, to mi je Milica rekla. Nisu normalni ljudi. Bensedine su joj stavljali. To je pokušaj ubistva, ološi jedni – rekla je Marija.

– Ona je i moj auto pokušala da prisvoji čak. Sećate li se kad su bili na ostrvu u prošloj emisiji njih dvoje, nek vrati da vidi. Pominje ona sve što je uradila u kući. On je pitao kako je mogla da kaže da je punila nekome frižider ako nas je uvek čekao pun, i Miljana je tad to potvrdila. Ona je sama rekla da je pogrešila sve što je sad iznela Marija Kulić – rekao je Ivica.

– Ako je luda da mi priča i plače i ide u policiju da prijavi, onda ne znam šta da kažem. Što te je onda prijavila? Zašto je išla u stanicu ako laže i sve vreme me je odatle zvala. Manite se vi Miljane više, on je pokušao sa njom da pravi priču jer ima momka – završila je Kulićka.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Bojan Vuković